Haberler

Acımasız Evlat, Anne ve Babasını Av Tüfeğiyle Öldürdü

Güncelleme:

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde 37 yaşındaki Yusuf A., anne ve babasını av tüfeğiyle vurdu. Yaşlı çift, olay yerinde yaşamını yitirdi.

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde bir kişi, anne ve babasını av tüfeğiyle vurarak öldürdü.

Alınan bilgiye göre, Yeşilağaç Mahallesi yakınlarındaki Gürağaç mevkisindeki evde ailesiyle yaşayan Yusuf A. (37), önce babası Ramiz A'ya (60), daha sonra üst kata kaçmaya çalışan annesi Aysun A'ya (59) av tüfeğiyle ateş etti. Yaşlı çift, olay yerinde hayatını kaybetti.

ELİNDE TÜFEKLE YAKALANDI

Psikolojik sorunlar yaşadığı bildirilen zanlı, elinde tüfekle evin bahçesinde dolaşırken polis ekiplerince gözaltına alındı.Yaşlı çiftin cesedi otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu Morguna gönderildi. Zanlının, 10 yıl önce ailesi tarafından kayıp olarak arandığı, 2 yıl önce bulunarak baba evine getirildiği öğrenildi.

Kaynak: AA / Güncel

Beypazarı Gürağaç Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek?
500

Yorumlar (29)

solcu kardeşiniz:

hayırlı evlatmış

0
13
yanıtYanıtla
EmremobilWeb@haberler.com:

Allah doğru yolundan ayırmasın çocuklarımızı inşallah

12
0
yanıtYanıtla
gsmobilWeb@haberler.com:

ALLAH hayirli evlat versin cümlemize hem bu dünyasini hem öbür dünyasini yikti

10
0
yanıtYanıtla
ALLAH KULU GARİP:

ALLAH kimsenin başına vermesin üzücü durum. . .

10
0
yanıtYanıtla
osman Mobil-ANDROID:

allah heykese hayirli evlat nasip etsin kucukten buyut besle uykusuz kal onlar icin sonrada vursun seni dinimizde bir eksiklik var

9
0
yanıtYanıtla
çerkesmobilWeb@haberler.com:

Bi anlık gaflet ..

9
0
yanıtYanıtla
mahmudMobil-ANDROID:

allah akıl sağlımızı korusun hepsine de yazık

7
0
yanıtYanıtla
Şeyh ŞamilmobilWeb@haberler.com:

ekonomik sıkıntı, bunalım ve cinnet emin olun o genç bunu hiçbir zaman yapmak istemezdi. Allah hayırlı ve akıllı evlat nasip etsin

7
0
yanıtYanıtla
tan hamdiMobil-ANDROID:

allah belanı versin başka ne denirki

7
0
yanıtYanıtla
GÜNAHI ESKI CHP,LILERE AITTIR:

Allah rahmet eylesin, , ,

4
3
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title