Haberler

Akrabasını 17 Kez Bıçaklayarak Öldüren Genç: Annemle Yatakta Bastım

Güncelleme:

Çanakkale'de 17 yaşındaki genç, annesine mesaj atarak rahatsız ettiği gerekçesiyle akrabasını 17 kez bıçaklayarak öldürmüştü. Şüpheli genç ifadesinde "Annemi daha önce akrabamla aynı yatakta gördüm" dedi.

Çanakkale Bayramiç ilçesinde 17 yaşındaki B.K.'nin, annesi H.K.'ye cep telefonundan mesaj atarak rahatsız ettiği gerekçesiyle akrabası Ramazan Demir'i (38) 17 kez bıçaklayarak öldürdüğü olayda ilginç bir gelişme yaşandı. Anne H.K. polis ve savcılıkta verdiği ifadesinde, öldürülen Ramazan Demir ile aralarında gönül ilişkisi olduğunu söyledi. Şüpheli B.K.'nın ise ifadesinde "Annemi daha önce akrabamı aynı yatakta gördüm" dediği ortaya çıktı.

Bayramiç ilçesinde dün saat 02.30 sıralarında Camikebir Mahallesi, Garaj Sokak'ta meydana gelen olayda, iddiaya göre B.K. annesi H.K.'ya cep telefonundan mesaj atarak rahatsız ettiğini ileri sürdüğü akrabası Ramazan Demir'i 17 kez bıçaklayarak öldürdü. Olayın ardından gözaltına alınan B.K., sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

"SEVİYORDUM, 2 AYDIR GÖNÜL İLİŞKİMİZ VARDI"

Polis ve savcılık olayla ilgili soruşturma başlatırken, anne H.K.'nin ifadesine başvuruldu. H.K.'nin polis ve savcılıkta verdiği ifadesinde, Ramazan Demir ile 2 aydır gönül ilişkisi olduğunu söylediği ortaya çıktı. H.K. ifadesinde, "Ben Ramazan Demir'i seviyordum. Akrabamız olduğu için o da evimize rahatlıkla girip çıkıyordu. Son gün geldiğinde de görüştük. Fakat son görüşmemizde sadece konuştuk. Daha önce de ilişkide bulunduk" dedi.

Sağda H.K

SON SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI

Öte yandan eşi 2 yıl önce vefat eden H.K.'nin, olaydan bir gün önce sosyal medya hesabından, "Zamanla ipin ucunu bırakıyor insan, kime sabır göstereceğini, kimden vazgeçeceğini, kime sen benimsin ve kime sen bilirsin, diyeceğini de zaman ile anlıyor" paylaşımında bulunduğu ortaya çıktı.

Ramazan Demir

"UYARILARIMI DİKKATE ALMADI, ŞUURUMU KAYBETTİM"

Tutuklanarak cezaevine gönderilen B.K.'nin ifadesinde ise "Annemi daha önce Ramazan Demir'le aynı yatakta gördüm fakat kendimi dizginledim. Ramazan Demir'i de bu olaydan sonra uyardım. Fakat Ramazan Demir bu uyarılarımı dikkate almadı. Beni tersledi. Ben de şuurumu kaybederek bu olayı yaptım" dedi.

Akrabasını 17 Kez Bıçaklayarak Öldüren Genç: Annemle Yatakta BastımŞüpheli B.K.

Ramazan Demir'in cenazesi ise bugün Bayramiç ilçesi Çarşı Camii'nde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra ilçe mezarlığında toprağa verildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ramazan Demir Çanakkale Bayramiç Haberler

500

Yorumlar (125)

ALPER:

Su ana kadar yazilan yorumlari okudum, ve SUKREDIYORUM ARTIK TURKIYEDE YASAMADIMA zaten bu yuzden bu ulkeyi istemez oldum. BU ULKEDE KATILLERE BRAVO AFERIM DERLER, VE SEVGI MUTLILUK NE OLDUNU BILMEZLER

13
90
yanıtYanıtla
misafir 22:

Sen önce Türkçeni düzelt sonra yazı yazmayı ve sonra da yorum yapmayı dene,, Bu Vatana da dönersen namertsin....

yanıt35
yanıt4
Arif:

gelme bu Vatan, sanki yasadigin yer cok namuzlu

yanıt54
yanıt3
Apache:

Alper çok haklısın. Senle aynı fikirdeyim.. Bu ülkeden ve bu cahil toplumdan uzaklaşmak şart oldu

yanıt4
yanıt51
DERİN GÖLGE:

delikanlı gereğini yapmış hiç kimse durduk yerde adam öldürmez

54
13
yanıtYanıtla
Fatih:

Kadına pozitif ayrımcılık yapanlar yorum yapsanıza, kadının keyfi için bir adam mezara kendi evladı da hapise gitti. Hep erkekler suçlu ya, sanki zinayı erkekler kendi aralarında yapıyor, kadınların hiç birinin o taraklarda bezi yok!

53
2
yanıtYanıtla
KAAAALIN BİİİİİİİİİİİR:

ŞERİAT ŞERİAT ŞERİAT HAK DİN İSLAMA İNANIYORSAN KURANI KABÜLEDİYORSAN ŞERİAT

39
15
yanıtYanıtla
Apache:

Hadi canım oylemiii? Şeriat istiyor demek? Neden peki? Uln akıllı olun otur oturduğun yerde.. Batıyor rahatlık..

yanıt2
yanıt25
Vatandaş:

eğitim eğitim eğitim

yanıt3
yanıt7
uzun:

hangi şeriat? İslamın emir ve yasaklarıysa önce sen uy sonra başkalarından bekle. yok said-sülüman-oralı-buralı efendi hazretlerinin uydurduğu şeriatse senin olsun CAHİL!

yanıt1
yanıt16
Tüm 125 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title