Haberler

"Sıradan Belediyecilik Devri Bitti"

Güncelleme:

AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Av. Celal Babayiğit, Beykent ve Tepecik sanayi sitelerini ziyaret etti.

AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan adayı Av. Celal Babayiğit, Beykent ve Tepecik sanayi sitelerini ziyaret etti. Çok sayıda sanayici ve sanayi çalışanının takip ettiği Babayiğit, "Artık sıradan belediyecilik devri kapandı. METROGAR projemizle ulaşım sorununu çözeceğiz. Büyükçekmece'nin katma değeri yükselecek" dedi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Muş'un da katıldığı esnaf ziyaretlerinin ilki Beykent Sanayi Sitesi'ne gerçekleştirildi. Babayiğit burada yaptığı konuşmada, projelerinden bahsederek, kendilerini diğer adaylardan ayıran özellikleri anlattı. Kısa bir zaman önce açıkladığı yüz temel projenin hepsinin hayata geçirileceğini ifade eden Babayiğit, "Her şeyden önce ulaşım konusunda çok ciddi bir proje açıkladık. Metroyu Büyükçekmece'ye getirerek ilçemizin makus talihini değiştireceğiz. İlçemizin kalitesi artacak, esnafımızın yüzü gülecek. Sonrasında yapımı devam eden iki hastanemizle birlikte Büyükçekmece'yi bir sağlık üssü haline getireceğiz. Büyük meydan projemizin Türkiye'de başka bir örneği yok. İnşallah 30 Mart'tan sonra projelerimizi hayata geçirmek için canhıraş bir çalışma başlatacağız" açıklamasını yaptı.

"GERÇEKLER ISKALANAMAZ"

Beykent'te gerçekleştirdiği sanayi ziyaretinin ardından Tepecik'te faaliyet gösteren Nur Cephe Lojistik firmasının çalışanları ile bir araya gelen Av. Celal Babayiğit, projelerini sinevizyon eşliğinde işçilere anlattı. Büyükçekmece'deki eksikliklerin AK Parti iktidarı ile tamamlanacağını belirten Babayiğit, "İlçemizde bize göre fevkalade eksiklikler var ve acil olarak bizim iktidarımıza ihtiyaç var. Bu eksikliklerin giderilmesi ancak AK Parti ile mümkündür. Bunu taraflı tarafsız herkes kabul ediyor. 30 Mart'ta sandıkta bu gerçeğin ıskalanacağını zannetmiyorum. Bu kez Büyükçekmece'de AK Parti iktidarının kaçınılmaz olduğunu biliyoruz" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Celal Babayiğit Büyükçekmece Ak Parti Tepecik Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title