Haberler

AK Parti, 40 Milyon TL'ye Yeni Genel Merkez ve İl Binaları Yapacak

Güncelleme:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, "Yeni genel merkez binası ile 51 ile yeni il başkanlığı binaları yapacağız. Bize aşağı yukarı 40 milyon TL gerekli" dedi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, hedefinin 51 ile teşkilat binası kazandırmak ve 2023 yılına kadar daha geniş ve kapsamlı bir genel merkez binası yapmak olduğunu söyledi.

"BORÇLARI SIFIRLAYACAĞIZ"

Demiröz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, İdari ve Mali İşler Başkanı olarak hiçbir teşkilatın hiçbir yere borcunun kalmaması için elinden geleni yapacağını belirtti. Demiröz, amacının ilk bir yıl içinde teşkilatların borçlarını ödemek olduğunu belirterek "Ak Parti teşkilatlarının kira, elektrik, vergi ve sigorta gibi borçlarının yanı sıra nereye, hangi esnafa borcu varsa ödenecek.

"BİZE 40 MİLYON TL GEREKLİ"

4 yıl içinde 51 ile il başkanlığı binası kazandırmayı hedefliyorum. Bunun hesabını yaptım, aşağı yukarı bize 40 milyon TL gibi bir para gerekli. Ben 4 yıl içinde bu parayı bütçeden tasarruf edeceğim. Şu an genel merkezimiz bize yetmiyor. Genel başkan yardımcılarının yardımcıları var, onlara oda veremiyoruz. Daha güzel bir yerde 2023 yılına kadar AK Parti Genel Merkezi yapacağız." dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Vedat Demiröz AK Parti Bitlis Sıkıcı Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (18)

Adınızı Yazın:

helal olsun akpye diğer partileri salla gitsin ezikkklerr

1
14
yanıtYanıtla
Evdo:

Her nedense kimse buna yorum atmıyor koyun çok olduktan sonra meeeeee

10
2
yanıtYanıtla
adil:

demezler evsiz birine ev yapalım hep kendine saraylar binalar yapma peşindeler. .

9
1
yanıtYanıtla
Oz:

SÜSLÜMANLAR YİYİN BAKALIM

6
2
yanıtYanıtla
ibra Mobil-ANDROID:

hakkimi helal etmiyen benim verginle ben perisanim adamim yasadiklari hayatata bak allah belanizi versin ne diyek baska

6
1
yanıtYanıtla
HADİ BAKALIMMobil-IOS:

Eh nasıl olsa devletın parası diktatorda araplar gibi şatavatı sevıyor koyunlarda makarnaya devam beyinleri zaten çalışmıyor

4
3
yanıtYanıtla
aslan.:

ulan bende akpartiliyim bende karşıyım ama heralde o binaların parasını devletin kasasından alacak değiller herhalde.

3
4
yanıtYanıtla
HAMİDO:

LÜKS VE ŞATAFAT GÖZÜNÜZÜ KÖR ETMİŞ. YENİ SLOGAN MÜSLÜMAN HER ŞEYİN EN LÜKSÜNE LAYIK. DEĞİLMİ. 2023 TE SİHİRLİ DEYNEK DOKUNACAK HERŞEY TOZ PEMBE OLACAK. ÖYLEMİ ALLAH İSLAH ETSİN DERİM . BENİM KİŞİSEL ANLAYIŞIM MÜSLÜMAN IN EN AHLAKLISI AKİF AHLAKI İLE YAŞAYANDIR.

6
1
yanıtYanıtla
BURHAN:

Genel başkan yardımcısının yardımcısı olmaz ki ne kadar saçma sapan işlerle uğraştığınız buradan belli yok onun odası yokmuş da herşeyi mahvettiniz

6
1
yanıtYanıtla
Baa:

Bence 80 m. dur. 40 m. Yetmez onlara

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title