Haberler

AK Parti Kadın Kolları, yenilenen teşkilatlara kapsamlı eğitim verecek

Güncelleme:

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam, "Atamaları yapılmış, kongreleri bitmiş teşkilat mensuplarımıza ocak ayı itibarıyla teşkilat eğitimlerimize başlayacağız." dedi.

Çam, AA muhabirine yaptığı açıklamada, başkanlık olarak yaptıkları çalışmalara ilişkin bilgi verdi.

Devam eden kongre çalışmalarına kısıtlamalar nedeniyle ara verdiklerine işaret eden Çam, "Şu anda 100 binin altında kongre yapmadığımız ilçelerimize atama yöntemiyle gidiyoruz ama yönetim kadrolarını yine Genel Merkez Kadın Kolları Teşkilat Başkanlığımız olarak belirliyoruz." diye konuştu.

Teşkilat eğitimleri

Pandemi dolayısıyla evden çıkmamaya özen gösterdiklerini ancak eğitimlere devam ettiklerini belirten Çam, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Atamaları yapılmış, kongreleri bitmiş teşkilat mensuplarımıza ocak ayı itibarıyla teşkilat eğitimlerimize başlayacağız. Geniş kapsamlı bir eğitim olacak bu. Sadece teşkilatımızın kademelerini anlatmak şeklinde değil, bütün birim başkanlıklarımızın görevlerinin yanı sıra kriz yönetiminden tutun kişisel gelişim eğitimlerine kadar çok geniş bir yelpazede hem Türkiye'yi çok iyi anlamaları, bugüne kadar Cumhuriyetimizin kuruluşundan bu tarafa siyaseti anlamaları diğer taraftan da diplomasiyi, uluslararası siyaseti anlamaları açısından geniş katılımlı olacak bir eğitim programı düzenliyoruz. Bunu da ocak ayı itibarıyla online yapacağız."

Çam, eğitim verilecek kişilere eğitim başlangıcında ve bitiminde birer test yapılacağını, böylece eğitimle sağlanan faydanın görülebileceğini dile getirdi.

Dijital platform üzerinden de iki çalışmalarının bulunduğunu anlatan Çam, bu çalışmalardan birinin "İnsana Dair" adı altında İnsan Hakları Birim Başkanlığıyla yaptıkları bir çalışma olduğunu belirtti. Çam, temel haklar, özgürlükler ve hak ihlalleri gibi konuların gündeme alındığı platformda, alanında uzman kişilerin katılımcılara bilgi verdiğini söyledi.

İkinci dijital platform çalışmalarının adının "Yakın Plan" olduğunu aktaran Çam, burada da diplomasi ve uluslararası ilişkiler konusunda uzmanların bilgilerini aktardığını ifade etti.

Çam, "Bunlar hep dijital ortamda, adeta Genel Merkezimize kadın kolu başkanlarımızı, teşkilatlarımızı çağırmış gibi aynı ortamı dijital platformda gerçekleştirmeye çalışıyoruz." dedi.

"Sahaları özledik"

Salgın sürecinde dışarı çıkılamadığını ancak bu sürecin kendi yetkinliklerinin, bireysel farklılıkların ortaya konulabileceği, avantaja dönüştürebileceği bir zaman dilimi olacağını belirten Lütfiye Selva Çam, şunları kaydetti:

"Kadın Kolları Teşkilatımız pandemi sonrasında, salgın sonrasında sahada çalışmak için günleri iple çekiyor. Yoğun bir şekilde planlamalarımızı yaptık. Allah nasip ederse artık bahar ayları itibarıyla da bizim en çok sevdiğimiz saha çalışmalarımız, insanlara dokunma, hemhal olma, halkımızın dertleriyle dertlenme dönemimiz de tekrardan başlamış olacak. Bu, yüz yüze olacak. Şu anda da biz telefon aracılığıyla halkımızın, vatandaşlarımızın, mahallelerimizin sakinlerinin dertlerine derman olmaya çalışıyoruz, devam ediyoruz. İnşallah bundan sonra da bu sürecimizi iyi bir şekilde değerlendirip tekrar sahalara çıkmış olacağız."

Kaynak: AA / Güncel

Lütfiye Selva Çam AK Parti Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title