Haberler

Aile Bakanlığı Kabataş Olayına Müdahil Olacağını Açıkladı

Güncelleme:

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Kabataş'ta yaşanan olayla ilgili, "Açılan davaya müdahil olacağız." açıklamasını yaptı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının, Kabataş'ta bir kadına saldırı yapıldığı iddiasıyla ilgili açılacak davaya müdahil olacağı bildirildi.

SUÇ DUYURUSU HATIRLATILDI

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Zehra Develioğlu'nun Gezi Parkı olayları sırasında İstanbul Kabataş'ta bebeğiyle saldırıya uğradığı iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulunduğu belirtildi.

"KADIN VE ÇOCUKLARI ŞİDDETTEN KORUMAK GÖREVİMİZ"

Kadın ve çocukların her türlü şiddete karşı korunmasının Bakanlığın görevlerinden olduğu vurgulanan açıklamada, Bakanlık adına söz konusu soruşturmaya ilişkin açılacak davaya müdahil olarak katılınacağı bildirildi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Zehra Develioğlu İstanbul Kabataş Güncel Haberler

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 1 Haziran dün gece deprem mi oldu? LGS kaçta başlıyor kaçta bitiyor? LGS sınavı kaç dakika, kaç saat sürecek? İşte 2024 LGS detayları! Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 1 Haziran Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

500

Yorumlar (96)

ş.cananizmirli1700@hotmail.com:

AKP'lilere artık koyun demeyeceğim.. Keçi bunlar keçi. Hani bir hikaye vardır, 2 keçi ince köprüde karşılaşmış, inadından ikisi de yol vermemiş, köprüden inadına uçmuşlar.. Düşünmiyen, aklı, mantığı bir kenara bırakmış İNADINA diyenlerin cinsi anlaşılan o ki, Keçi, keçi..

81
9
yanıtYanıtla
köylüaykan@0707hotmail.com:

sizler pislikten geçinen pislikten başka hiçbir sey düşünemeyen hazımsız insanlarsınız. oylarımız helal sana başbakanım inatla değil sevgi ve sayygıyla

yanıt0
yanıt0
grus57turker57@hotmail.com:

syn köylü akp ye oy verebılırsınız tabıkı ama sanırım arkadasın anlatmak ıstedıgı ınatla sırf oy verıyorum dıye yalanı talanı ıftırayı savunur olmak ve malesef bunu bu ulkede cok kısı yapıyor sırf ben yanlıs yaptım kelımesını egosuna yedıremedıgı ıcın

yanıt0
yanıt0
ş.cananizmirli1700@hotmail.com:

Köylü kardeşim, bu ülkenin köylüsü akıllıdır ama sen pis ağızlısın.. Yapılan yolsuzlukları, yenen haksızlıkları, yalanları, çirkin oyunları, görülmemiş pisliklerin üzerini örtmek için, adaletin yok edilmesini hazmedemediğim doğru.. Söylemek istediğim senin gibi bu pisliği hazmedenlerin mizacı idi... ALLAH ISLAH ETSİN

yanıt0
yanıt0
Y.ozann.ozan@hotmail.de:

Ş.CANAN: Sizler kendi halinize aciyin.Medeni olarak kabullenseydik simdi buraya baska yazardik yazik.Anladin sen onu Saygisiz sayginlar;Sonuna kadar A:K:P:Hedef 2023

yanıt0
yanıt0
ş.cananizmirli1700@hotmail.com:

Vatanın, devletin, milletin haline üzülmekten, hapislerde çürütülen şerefli askerlerimize, boşa ölen şehitlerimize üzülmekten, açlık sınırının altında yaşayan işçiye, emekliye üzülmekten, satılan, soyulan devlet mallarına, yenen kul haklarına üzülmekten, kendi derdimizi unuttuk. İnsan olmak böyle bir şey. Ozan kardeş. Anladın sen onu..

yanıt0
yanıt0
ERGENEKONakskdkg@hotmail.com:

ARTIK ELINIZDEKI Görüntüleri de mahkemeye sunarsınız artık...BENCE ORTALIKTA KIMSE YOKKEN BEBEKLI BIR BAYANI KABATAŞTA DÖVÜP ÜZERINE İŞEYİN;70 KİŞİLİK ÇIPLAK VE DERI ELDIVENLİ ADAM TUTUN...KASETIN TARIHINI DEĞİŞTİRİN OLSUN BİTSİN..OKADAR OYUN BİLIYORSUNUZ HERŞEYİ BİZ Mİ ÖĞRETELIM....

48
21
yanıtYanıtla
kenan aktaşbozoklukenan35@hotmail.com:

KAFAYA SENARYOYA BAK KABATAŞTA KİMSE YOK İNSANLARDAN ARINDIRILMIŞ BİR YER İFTİRA HAZIR

yanıt0
yanıt0
sertsert-g@hotmail.com:

GÜMBÜR GÜMBÜR AKP YİNE GELİYOR.TAYYİP GİBİ BABA ADAM VARMI BU DÜNYADA.HELE BİDE ONUN AĞZINDAN OKUDUĞU KURANI DİNLESENİZ.ALLAH BAŞIMIZDAN HER DAİM EKSİK ETMESİN BU MİLLETİ BU DEVLETİ ZINDIKAYA TESLİM ETMESİN.BİZLERİ BBP VE MHP GİBİ DİN DÜŞMANI ETMESİN CHP BDP Yİ SÖYLEMEMEM BİLE GEREK YOK ALLAH ISLAH ETSİN BİZDEN UZAK COLSUN.AKP ÖZGÜRLÜKLERİ SONUNA KADAR GETİDİ VE GETİRMEYE DEVAM EDECEK BU ÜLKEDE NE İÇKİ ÇENE NE BAŞ ÖTÜLÜYE KARIŞILMAYACAK.BUNU SADECE AKP YAPTI VE YAPMAYA DEVAM EDECEK.ÜSTSADIMIZIN ŞU SÖZÜNÜ UNUTMAYIN Ehl-i hidayetin izzetindendir ihtilâfları, Ehl-i dalâletin zilletindendir ittifakları...BÜTÜN ZINDIKA BİRLEŞSE AKP İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPSA BİR AKP Lİ YAPMAZ BOŞTUR.AMAM ALLAH YOLUNDA BİR AKP Lİ BÜTÜN YIKICILARA ÇAPULCULara bölücülere bedeldir ve fazlasıyla yeter.çünkü onun arkasında ALLAH VAR.MUTLU ÖZGÜR İNANÇLI YARINLAR YENİ NESİLLER İÇİN YAŞASIN AKP ALLAH YOLUNU AÇSIN HERDAİM BU HALK SENİNLE.

yanıt0
yanıt0
ERGENEKONaldlflh@hotmail.com:

hahaha..birileri beni akp li sanmış...arkadaşlar hiç koyu TURK biri TURKLERIN VAROLUŞ DESTANINI RUMUZ YAPAN BIRI AKP LI OLABILIR MI??BEN ARAP BEDEVISI DEGILIM.....SADECE KINAYE YAPTIM..

yanıt0
yanıt0
Tüm 96 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title