Haberler

ABD'li Heyet Ankara Adliyesi'nde! Tutuklu FETÖ Sanıklarının İfadesine Başvuracaklar

Güncelleme:

FETÖ için gelen aralarında FBI yetkililerinin de bulunduğu ABD heyeti temaslarına Ankara Adliyesi'nden başladı. Heyet, FETÖ imamı Kemal Batmaz'ın ifadesine de başvuracak.

FETÖ için gelen aralarında FBI yetkililerinin de bulunduğu heyet temaslarına Ankara Adliyesi'nden başladı. Heyet, FETÖ imamı Kemal Batmaz'ın ifadesine de başvuracak.

HEYET, FETÖ DAVASINI İZLEDİ

ABD'li yetkililerden oluşan bir heyet, Fetullahçı Terör Örgütüyle (FETÖ) ilgili Türkiye'nin ABD'ye sunduğu yeni deliller konusundaki gelişmeleri değerlendirmek ve bilgi almak üzere Ankara'ya geldi. ABD'li heyet bugün ilk olarak temaslarına Ankara Adliyesinde başladı. Heyet, Ankara Adliyesinde bir gün önce hazırlanan ve boyanan duruşma salonunda görülen FETÖ davasını izledi. ABD'li heyetin izlediği duruşma ile ilgili olarak basın mensupları henüz bilgilendirilmedi.

HEYET YARIN ANKARA EMNİYETİNE GİDECEK

Duruşmanın şu dakikalarda devam ettiği bildirildi. Heyet, yarın da Ankara Emniyetine giderek devam eden soruşturma ve uygulanan usuller hakkında bilgi alacağı bildirildi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Ankara Adliyesi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title