Haberler

4 Aydır Ankara'ya Emniyet Müdürü Atanmamış!

Güncelleme:

Türkiye'nin kalbine yapılan ikinci büyük saldırıyı da engelleyemeyen Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne 4 aydır atama yapılmadığı, emniyet müdürünün koltuğunun boş olduğu ortaya çıktı.

Ankara Gar'ında 10 Ekim 2015 tarihinde gerçekleştirilen ve 97 kişinin ölüdüğü, 248 kişinin yaralandığı saldırının ardından dün Genelkurmay'ın kalbine gerçekleştirilen saldırıyla birlikte Başkentin ve Türkiye'nin yeniden güvenliği gündeme geldi.

4 AYDIR EMNİYETE ATAMA YAPILMADI

Cumhuriyet gazetesinden Alican Uludağ'ın haberine göre 10 Ekim 2015'te 102 kişinin öldüğü Ankara Tren Garı Meydanı'ndaki patlama sonrasında başlatılan idari soruşturmada kusurlu bulunarak, görevden alınan Ankara Emniyet Müdürü Kadri Kartal ve İstihbarat Şube Müdürü'nün yerine yeni emniyet müdürleri 4 aydır atanmadı.

2. SINIF EMNİYET MÜDÜRÜ VEKALETEN BAKIYOR

Ancak Kartal'ın yerine 4 aydır asaleten atama yapılmaması soru işareti yarattı. Ankara Emniyet Müdürlüğü görevini şuan 2. sınıf emniyet müdürü olan Ahmet Hakan Arıkan vekaleten yürütüyor. İstihbarat Şube Müdürlüğü'ne de benzer şekilde asaleten atama yapılmadı. Bu süreçte Ankara Emniyeti, askeri personel servisine yönelik eylemi de önleyemedi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ankara Emniyet Müdürlüğü Kadri Kartal Türkiye Uludağ Yerel Güncel Haberler

500

Yorumlar (124)

murat:

parelelci diye adam birakmadiniz istihbarat hak getire.

61
13
yanıtYanıtla
AKBAŞKAN:

HZ MEHDİ TAYYİPTİR

4
65
yanıtYanıtla
SARSINTI:

YAHU SİZ TAYYİPE MEHDİ DEDİNİZ PEYGAMBERİMİZ DEDİNİZ BAŞKOMUTAN DEDİNİZ BEN ŞÖYLE SORAYIM HANGİ CEPHEDE SAVAŞMIŞ PEYGAMBERLİK GELMİŞTE BİZİMMİ HABERİMİZ OLMAMIŞ

yanıt29
yanıt5
savasa hayir:

ankarayi birak türkiye allaha emanet

50
4
yanıtYanıtla
metin:

Ülkede eski bonzailer mafyası söz sahibi olursa ikide bir çıkıp oluk oluk kan akacak yok efendim çıtayı yükseltim derse hakim savcı buna göz yumarsa ülkede herşey beklenir kimse kendini güvende hissetmesin

40
5
yanıtYanıtla
metin:

Herkes neyin ne olduğunu çok iyi biliyor insanlar artık bilinçlenmiş ankara barış mitinginde taa antepten eskortlu bombalı aracı ankaraya kadar getirdiler. olayda hiç bir polise bişey oldumu kime yutturyorsnz

35
9
yanıtYanıtla
PILLOW FIGHTER:

:)) kendilerine danışman atayıp durmaktan fırsat bulamamışlar demek ki

42
2
yanıtYanıtla
kaymakam selami:

sadece Ankarnin guvenligimi tum ulkenin guvenligi tehlike altinda

40
3
yanıtYanıtla
TİYATRO VAR..:

BU ÜLKEDE HARBİDEN TİYATRO OYNANIYOR . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . AMA İNANDIRICI. . . . . . . . . GÜZEL LAFLAR. . . . GÜZEL SÖZLER. . . . . . . KAHRAMANLIK SÖYLEVLERİ. . . . . ARAYADA DİNİ SÖZLERİ SÖYLEYİNCE HOOOP MİLLET GAZA GELİYOR. . . . . . .

33
8
yanıtYanıtla
ALO 110:

konuşmaktan başka bir eylem varmı. . . . . . . habire konuş konuş . . . misliyle bilmem neyle . . . iktidar sizsiniz. . açılım saflığıyla başladınız ülke kan gölü oldu. . . . . . . . . . . . SAKIN HA BAŞKALARINA İFTİRA ATMAYIN ŞU YAPTI BU YAPTI DİYE. . . O ZAMAN İKTİDARA NİYE GELDİNİZ. . . .

34
5
yanıtYanıtla
Tüm 124 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title