Haberler

17 Yaşındaki Genç Dağda Ölü Bulundu

Burdur'un Ağlasun ilçesinde, on yedi yaşındaki lise öğrencisi avlanmak için gittiği Kır Dağı'nda ölü bulundu.

Burdur'un Ağlasun ilçesinde, on yedi yaşındaki lise öğrencisi avlanmak için gittiği Kır Dağı'nda ölü bulundu.

Burdur Lisesi'nde okuyan lise üçüncü sınıf öğrencisi 17 yaşındaki Mehmet Yusuf Geçer, Ağlasun ilçesine bağlı Mamak beldesinde çobanlık yapan babası Hüseyin Geçer ve annesi Gülsüm'ün yaşadığı çadıra geldi. Babasına ait av tüfeğini alarak avlanmak üzere Kır Dağı'na giden gençten bir daha haber alamayan ailesi jandarma ekiplerine haber verdi. Ancak, şiddetli tipi nedeniyle arama çalışması yapamayan jandarma ekipleri, çalışmalarına sabahleyin başladı.

Ailenin de katıldığı arama çalışmaları sonucu Mehmet Yusuf Geçer'in cesedi bulundu. Olay yerinde yapılan ilk incelemede, gencin ayakkabılarının olmadığı ve tüfeğinin boş olduğu belirlendi. Üzerinde herhangi bir kurşun izine de rastlanmayan Geçer'in cesedi, olay yerindeki savcılık incelemesinin ardından Ağlasun Devlet Hastanesi morguna gönderildi. Geçer'in dağda tipiye yakalanarak donmuş olabileceği belirtildi. - BURDUR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Yusuf Ağlasun Burdur Mamak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title