Haberler

Gümüşhane Üniversitesinde Seçim Heyecanı

Gümüşhane Üniversitesi rektörlük seçiminin üniversite ayağı tamamlandı.

Gümüşhane Üniversitesi rektörlük seçiminin üniversite ayağı tamamlandı. Seçim sonucunda mevcut rektör Prof. Dr. İhsan Günaydın 149 oy aldı.

Gümüşhane Üniversitesi 2012 yılı rektörlük seçimi bugün saat 10.00'da Mühendislik Fakültesi Çok Amaçlı Salon'da yapılan seçimle sonuçlandı. Öğretim üyelerinin ilgisinin yoğun olduğu oylamada biri geçersiz ve ikisi boş olmak üzere toplam 157 oy kullanıldı.

Seçimlerde birinci sırada Prof. Dr. İhsan Günaydın yer alırken, ikinci sırada, Prof. Dr. Celalettin Vatandaş, üçüncü sırada Prof. Dr. M. Muhsin Kalkışım, dördüncü sırada Prof. Dr. Haydar Akyazı, beşinci sırada Prof. Dr. Mustafa Öncel, altıncı sırada Prof. Dr. Ramazan Gökbunar yer aldı.

İki ayrı oy sandığının kullanıldığı seçim sonucunda Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İhsan Günaydın 149 oy, diğer adaylar ise, birer oy aldı.

Seçim sonuçlarının açıklanmasından sonra bir teşekkür konuşması yapan Rektör Günaydın huzur dolu bir seçimin gerçekleştirilmiş olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bu huzur ortamının bundan sonraki süreçlerde de devam etmesi temennisinde bulunan Rektör Günaydın "Bugün Rektörlük seçim sürecinin üniversite ayağını huzurlu bir şekilde tamamlamış bulunmaktayız. Öğretim üyelerimizin kurumumuzu sahiplenmeleri ve gösterdikleri teveccüh nedeniyle kendilerine çok teşekkür ediyorum. Önümüzdeki dönem, geçmiş dönemde büyük yatırımlar yaptığımız fiziki yapılaşmadaki eksikliklerimizi tamamladığımız ve kaliteli bir üniversite olmak hedefine daha yoğunlaştığımız bir dönem olacaktır. Elde ettiğimiz bu pozitif enerjinin huzur ortamını devam ettireceğine ve Gümüşhane Üniversitesi'nin farklılık ve farkındalık yaratmaya devam edeceğine gönülden inanıyorum" şeklinde konuştu.

Gümüşhane Üniversitesi'nin yeni rektörünü belirlemek üzere sandıktan çıkan seçim sonuçları 17 Ağustos 2012 Cuma günü Yükseköğretim Kurulu'na gönderilecek. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İhsan Günaydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title