Haberler

Gümüşhane'de Jandarma'nın 175.kuruluş Yılı Kutlandı

Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 175.yılı Gümüşhane’de düzenlenen törenle kutlandı.

Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 175.yılı Gümüşhane'de düzenlenen törenle kutlandı.

İl Jandarma Komutanlığı bahçesinde gerçekleştirilen törene Vali Vekili Meral Uçar, Milletvekilleri Doç.Dr. Kemalettin Aydın ve Feramuz Üstün, İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Serhat Önder, Belediye Başkanı Ercan Çimen, Vali Yardımcısı Cahit Karatepe, İl Emniyet Müdürü Orhan Kar, İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar, kamu kurum müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, şehir ve gazi aileleri ile davetliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda mesajların ve Jandarma'nın tarihinin okunmasının ardından düzenlenen resim yarışmasında birinci olan Işıl Sema Doğan İlkokulu öğrencisi Eray Taştan, ikinci olan Mithatpaşa İlkokulu öğrencisi Sercan Kara, üçüncü olan Işıl Sema Doğan İlkokulu Faruk Yağlıdere ile şiir yarışmasında birinci olan Gazipaşa Ortaokulu öğrencisi Bengisu Kocagöz'e ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi.

Törende daha sonra labrador cinsi Jandarma Mayın Arama Köpeği Ezen'in gösterisi sunuldu. Eğiticisinin talimatlarına harfiyen uyan, engelleri aşan ve gösteri sunan Ezen davetliler tarafından ilgiyle izlendi.

Program stantların gezilmesi ve kokteyl ile son buldu. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kemalettin Aydın Feramuz Üstün Meral Uçar Gümüşhane Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title