Haberler

Gülşen, derin yırtmaçlı elbisesiyle takipçilerini ikiye böldü

Güncelleme:

2020 yılının ilk konserini İstanbul'da veren başarılı şarkıcı Gülşen, giydiği derin yırtmaçlı kıyafetiyle takipçilerini ikiye böldü. Bir kısım sosyal medya kullanıcısı Gülşen'in tarzına hayran kalırken bir kısmı da elbiseyi geceliğe benzetti.

43 yaşındaki Gülşen, 2020 yılının ilk konserini İstanbul'daki bir eğlence merkezinde verdi. Konserde çektirdiği fotoğrafları Instagram hesabından paylaşan Gülşen'in kıyafeti takipçilerini ikiye böldü.

DERİN YIRTMACIYLA DİKKAT ÇEKTİ

Son zamanlarda konserlerinde giydiği cesur kıyafetleriyle gündeme gelen Gülşen, bu sefer de beyaz derin yırtmaçlı bir elbise tercih etti. Bir çocuk annesi olmasına rağmen fiziğiyle göz kamaştıran Gülşen'in cesur kombini takipçilerini ikiye böldü.

"ÇEYİZİNDEN SATEN GECELİĞİ GİYMİŞ"

Gülşen'in sahne kıyafetini beğenenlerin yanı sıra beğenmeyenler de oldu. Birçok sosyal medya kullanıcısı Gülşen'in elbisesini geceliğe benzeterek "Kombinezon" yorumunu yaptı. Gülşen için "Kıyafet üzerinde güzel duruyor ama sabahlığa benziyor", "Ne tarzı resmen gecelik bu" ve "Çeyizinden saten gecelik giymiş" yorumları yapıldı.

ÜNLÜ İSİMLER HAYRAN KALDI

Bunun yanı sıra Özge Ulusoy, Enis Arıkan, Aynur Aydın ve Metin Arolat gibi ünlü isimler Gülşen'in elbisesine hayran kaldı. Ünlü isimler emojilerle Gülşen'e tam not verdiklerini gösterdi.

İşte Gülşen'in son konserinde tercih ettiği kombinler...

Gülşen, derin yırtmaçlı elbisesiyle takipçilerini ikiye böldü

Gülşen, derin yırtmaçlı elbisesiyle takipçilerini ikiye böldü

Gülşen, derin yırtmaçlı elbisesiyle takipçilerini ikiye böldü

Gülşen, derin yırtmaçlı elbisesiyle takipçilerini ikiye böldü

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Instagram İstanbul Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (20)

mustafa:

daha cok acmalıydın cümle alem görmeliydi.

28
2
yanıtYanıtla
adsız cengo:

hadise var nasıl olsa bakmak isteyen onunla ilgilensin diyordur. Bunu sesi için Hadiseyi görsel için tercih ediyorlar nasıl olsa

yanıt3
yanıt0
MERVE:

Gülşencim zaten söz yazarlığı beste yapımı ve icra etme konusunda Allah tarafından yeteneklisin. Neden böyle konularla gündem oluyorsun, yapma bacım nolur.

17
3
yanıtYanıtla
adsız cengo:

haklılar saten gecelik gibi duruyor ama Hadise gibi kimsenin gözüne zorla birşeyler sokmaya çalışmıyor yakıştırıyorsa giyer kimsede karışamaz

7
1
yanıtYanıtla
ASLI:

SON DERECE ZARİF VE ŞIK BENCE.

5
3
yanıtYanıtla
devran:

güzel kadin

5
2
yanıtYanıtla
zorlama seksilik:

bu ve ziynet sali bi bana aşırı itici geliyorlar galiba.

1
6
yanıtYanıtla
haklısın:

öyleler kardeş bizim millet yapmacık seviyor oylara bak.

yanıt1
yanıt0
Unbarto:

Kadın pratik, eteği çıkarmadan her işini görüyor.

6
0
yanıtYanıtla
ensetin dibine vurulan tek ülke:

iran tabi intikam almak ister hepsi birbiriyle akraba, hacılar ; bu sosyolojiyi göz önünde bulundurmadı amarga ! ruh haline bak özürlülerin :ülkenin başbakanına babamın intikamını kim alacak diyebiliyorlar işte buna benzer beyin gelişimi engeli yaratıyor ensest; alevi kardeşlerimiz ders alsın, zararlı bu şekil evlilik , beyin gelişim gösteremiyor doğaya aykırı bir eylem olduğundan,

2
3
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title