Haberler

Güleda'nın öldürüldüğü 12 numaralı oda kapatıldı, öğrenciler apartı terk etti

Güncelleme:

Isparta'da üniversite öğrencisi Güleda Cankel'in, ayrılmak istediği erkek arkadaşı tarafından öldürüldüğü vahşi cinayetin meydana geldiği aparttaki 12 numaralı oda, soruşturma kapsamında kapatıldı. Olayın meydana geldiği aparttaki öğrenciler ise binayı terk etti.

Isparta Fatih Mahallesi'nde ayrılmak istediği erkek arkadaşı Zafer Pehlivan (19) tarafından öldürülen üniversite öğrencisi Güleda Cankel (19) cinayetinin meydana geldiği aparttaki 12 numaralı oda, soruşturma kapsamında kapatıldı.

Isparta Fatih Mahallesi'ndeki apartın 12 numaralı odasında 18 Kasım Pazartesi günü saat 11.00 sıralarında meydana gelen olayda, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) Fotoğrafçılık Bölümü öğrencisi Güleda Cankel, ayrılmak istediği erkek arkadaşı Zafer Pehlivan tarafından boğazı sıkıldıktan sonra kalbinden bıçaklanarak, öldürüldü. Zafer Pehlivan, cinayetten 3 saat sonra polis merkezine gidip, teslim oldu. Üniversiteli Güleda'nın, hayatta kalmak için 17 saat mücadele ettiği, bu sürede 3 kez Zafer Pehlivan'ın elinden kaçmaya çalıştığı ortaya çıktı.

Sorgusunun ardından 19 Kasım Salı günü Isparta Adliyesi'nde sevk edilen Zafer Pehlivan, nöbetçi hakimlikçe tutuklanarak, Isparta Cezaevi'ne gönderildi. Güleda Cankel ise Muğla'nın Menteşe ilçesi Ortaköy Mahalle Mezarlığı'nda gözyaşları içinde toprağa verildi.

12 NUMARALI ODADA ÖLDÜRÜLDÜ

Vahşi cinayetin yaşandığı Fatih Mahallesi'ndeki öğrenci apartı olan apartman sessizliğe büründü. Cinayetten sonra çok sayıda öğrenci, kaldıkları odaları terk etti. Bazı öğrenciler binanın karşısındaki kız yurtlarına, bazı öğrenciler de başka apart ve yurtlarda kalan arkadaşlarının yanına yerleşti. Bazı öğrencilerin ise aparta sadece eşyalarını almak için gelip, ayrıldığı belirtildi. Cinayetin işlendiği binadaki 12 numaralı oda ise soruşturma kapsamında polis ekipleri tarafından kapatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Isparta Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (13)

Büşra:

2 sene millet vekilliği yap 18 yaşından 100 yaşına kadar emekli maaşını kap onu yapamıyorsan kıldır beşi al maaşı imamların müezzinlerin de çoluğu çocuğu var diye savunuyorlar bir de onların yerine bankamatik memurları çünkü bankamatik memurlarının vazifesi hükümeti eleştirenlere sarmak. Hükümet LA YÜSEL, 10 Milyon işsiz Türk Vatandaşı olacağına yoktan 10 Milyon Suriyeliye yatsın dursun maaş verirler. Siyanür içmek sizin yönettiğiniz ülkede Bal yemek gibi gelir diye ölsün insanlar, smoti için

3
4
yanıtYanıtla
yazar:

Bakanlara ömür boyu millet bakacakAKP’li vekiller, Meclis’e 95 maddelik yeni bir torba yasa teklifi getirdi.

2
4
yanıtYanıtla
sss:

konu ne

yanıt0
yanıt0
haklı insan:

madem 17 saat kaçmaya çalıştı markette niye polisi arayın demedi yada karakola gittiğinde şikayetçi olmadı ölüme koşarak gitmiş kaçmak için çok fırsatı varmış iki tarafın ailesinede yazık

1
5
yanıtYanıtla
Hey gidi:

İmansız kuransız yaşananın getirdiği sonuçlar! Ne günlere kaldık ya Rabbi, kızın erkek arkadaşımı olur, arkadaş tutunacak kızmı bulamıyorsunuzda erkek arkadaş tutuyorsunuz, bu ahlaksızlığın ta daniskası arkadaşlar, ister kabul edin ister etmeyin

4
1
yanıtYanıtla
canan:

he yobaz heee, sebeb bu zaten, aynaya bakın önce siz. . .

yanıt2
yanıt2
.....:

kızın erkek arkadaşı olmaz ama erkek adamın olur dimi ? kızın erkek arkadaşı olduğu için bunu hakediyor yani sizin gözünüzde

yanıt0
yanıt0
AÇIKÇASI:

ŞAŞIRIYORUM YAVRILARIM NE OLDU DA BU HALE GELDİK LA . BİZDEN ALDILAR ALLAH SEVGİSİNİ GÖNLÜMÜZ KAYDI BAŞKA ŞEYLERE LAA

3
1
yanıtYanıtla
mehmet:

sebeb basit, cahillik yobazlık çalışmamak kültürsüzlük yozlaşmışlık basitlik çıkarcılık boş nesiller, böyle toplumdada böyle piskopatlar çok olur, böyle toplumlarda üste yorum yazan din cahili yobazlarda çoğunlukta olur, kafa boş olunca doğal sonuç bu, kız erkek arkadaş edinmemeli diyen zavvlı embesiller türer. . .

yanıt0
yanıt1
Adınızı Yazın:

Devlet yurt açaydı böyle olmazdı, demek elde değildir. Devlet verdiği yurt 1500 kişi falan en fazla öğrenci sayısı 20 bin üstünde . . . . kalanlar ne yapacak düşünmüyor.

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title