Haberler

Güldür Güldür Yine Bombayı Patlattı! Bu Sefer Medyadaki Sansüre Gönderme Yaptı!

Güncelleme:

Show TV ekranlarında yayınlanan Güldür Güldür programının 196'ncı bölümde yayımlanan "Ne haber" skecinde, oyuncu Ali Sunal haber sunumu yaparken siyasi haberler kısmına sansür uygulayarak, haber kanallarına gönderme yaptı.

Güldür Güldür'ün 196'ncı bölümde yayımlanan "Ne haber"skecinde, oyuncu Ali Sunal haber sunumunu yaparken siyasi haberler kısmına sansür uygulayarak, haber kanallarına gönderme yaptı.

Güldür Güldür Yine Bombayı Patlattı! Bu Sefer Medyadaki Sansüre Gönderme Yaptı!

"MEDYANIN RESMİNİ ÇİZMİŞSİNİZ"

Güldür Güldür Show yerel seçimler öncesinde de medyayı bir skecinde konu etmiş ve bazı medya kuruluşlarının hedefi olmuştu. Sosyal medya kullanıcıları da medyanın eleştirildiği bölüme birçok yorum yapmıştı. Bir sosyal medya kullanıcısı, Güldür Güldür'ün en son bölümüne yorum yaparak, "Skeçte geçenlerin büyük bir kısmı doğru." ifadelerini kullandı.Başka bir sosyal medya kullanıcısı ise, "Gerçekten medyanın resmini çizmişsiniz skeçte bravo." yorumunu yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Ali Sunal Haberler

500

Yorumlar (35)

nizam:

bu da babası gibi türk milletinin geçmişini alttan alttan oyuyor

14
71
yanıtYanıtla
CONI:

senin baban gibi dunyaya bir pislik birakmamis hic degilse !

yanıt21
yanıt6
fenerbahçe:

evet abd ye hizmet eden fox konuşsun. her ülkede sansür var kardeşim abd-almanya-ingiltere-fransa daha beteri var ama görmek isteyen gözlere var. hükümet amerikancı olsa hiç sıkıntı olmayacak çünkü

23
46
yanıtYanıtla
Adı Saklı:

ABD- Almanya- Fransa-İngiltere''de sansür alması SENİN SANSÜR UYGULAMANI HAKLI ÇIKARMAZ doğru haber ve gerçeklere bilmek vatandaş olarak en doğal hakkımızdı nokta.

yanıt27
yanıt8
seçmen:

Hükümet amerikacı değil değil mi??? Abd Avrupa bizden korkuyor değil mi?? Bunlar olmasa beka düşecek ülkemiz batacak değilmi?? Trt Aa devletin ama tarafsız haber yapıyor değil mi??

yanıt10
yanıt3
CARSI2:

IMAMOGLU SENI BASKAN YAPACAGIZ !!!

29
21
yanıtYanıtla
erkan:

Müdür yapsanız olmaz mı?

yanıt2
yanıt3
Başkan İmamoglu:

Müdür kontenjanları aktrollerle doldu be kardeşim sen iyi insansın yanlış şeylere inanma gel bir kucaklaşalım

yanıt1
yanıt0
arsima:

MİLLETİN AKLIYLA DALGA GEÇEN İNSANLAR MİLLETİN VERDİĞİ KARARA SAYGI DUYMAYIP KENDİ CEPLERİNİ DOLDURMAK İÇİN HALKINI ATEŞE ATMAKTADIR. TUTTUĞUNUZ ORUÇLAR UMARIM SİZİ KURTARIR.

32
12
yanıtYanıtla
tersine laik:

dini siyasete alet etme

yanıt2
yanıt4
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title