Haberler

Güce İlçe Milli Eğitimi Müdürü Al'dan Okullara Ziyaret

Güce İlçe Milli Eğitimi Müdürü Al, ilçeye bağlı Tekkeköy, Yukarıboynuyoğun ve Gürağaç köylerinde bulunan okulları ziyaret etti.

Güce İlçe Milli Eğitimi Müdürü Al, ilçeye bağlı Tekkeköy, Yukarıboynuyoğun ve Gürağaç köylerinde bulunan okulları ziyaret etti.

Okullarda incelemelerde bulunan Milli Eğitim Müdürü Al, öğretmen ve öğrencilerle sohbet etti.

Al, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kalıcı bir başarı için ilçe merkezi ve köy okullarını sık sık ziyaret ederek sorunları yerinde tespit ettiklerini söyledi.

"Eğitimde aksayan yönleri gidermek bizim öncelikli işimizdir." diyen Al, şöyle konuştu:

"Yaptığımız ziyaretler sadece fiziki inceleme ziyaretleri olmadı. Aynı zamanda öğretmen arkadaşlarımızla görüşüp sorunları hakkında bilgiler aldık. Okulları dolaşıp eksiklikleri yerinde görmeye çalışarak fikir alışverişinde bulunuyoruz. Gelişimden ve değişimden haberdar olursak, çocuklarımızı geleceğe daha hazır vaziyette yetiştirmiş oluruz."

İmkanlar dahilinde sorunları çözmeye çalıştıklarını aktaran Al, "Güce insanı eğitim adına bizden ne bekliyorsa, onu yapmak zorundayız. Bundan sonra da okulları ziyaretlerimize devam edeceğiz." diye konuştu.

.

Kaynak: AA / Güncel

Tekkeköy Gürağaç Güce Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title