Haberler

Gübre çukuruna düşen eşekler kepçeyle kurtarıldı

Güncelleme:

Muğla'da başıboş dolaşırken ahır kenarında bulunan gübre çukuruna düşen 2 eşek, itfaiye erleri ve kepçe operatörünün gayretleri sonucunda kurtarıldı.

Muğla'nın Seydikemerilçesine bağlı Gerişburnu Mahallesi'nde ahır kenarında bulunan gübre çukuruna düşerek gömülmek üzere olan 2 eşeği son anda vatandaşlar fark etti.Sıcaktan bunalmış ve boğulmak üzere olan eşeklere serinlemeleri için elleriyle su veren vatandaşlar, bir yandan da yetkililerden yardım istedi.

HALATLA BAĞLAYIP ÇIKARDILAR

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Seydikemer İtfaiye Grup Amirliği ve Seydikemer Belediyesine bağlı ekipler, olay yerine giderek ortaklaşa çalışma başlattı. Kepçe yardımıyla gübre çukurunun boşaltılmasından sonra itfaiye erleri, halatla eşekleri bağladı.

Gübre çukuru içerisinde can çekişen bitkin haldeki eşekler, kepçe yardımıyla çukurdan çıkartıldı. Eşekler vatandaşların da yardımıyla olay yerinden uzaklaştırılarak, doğal yaşam ortamına bırakıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Seydikemer İtfaiye Muğla Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (6)

misafir:

acikda gübre cukurunun ne isi var, oraya insan düsse ne olacakti

6
3
yanıtYanıtla
HAYVANLARI SEVEN Y:

Çok tehlikeli hayvanlara değil insanlarada tehlikeli . o gübre çukurunun etrafını hiç bir canlının zarar görmemesi için etrafını yuvarlak betonla çevirmelidir . ama eşeklerin kurtarılmasına çok sevindim. Bütün yardım eden ekibe teşekkür ederim. iyiki varsınız. . . . .

5
1
yanıtYanıtla
Muhtar:

O gübre çukurunu açıp, hiçbir tedbir almayan eşeği oraya atmalı!

3
0
yanıtYanıtla
anıl:

eşek işte

1
0
yanıtYanıtla
Laz uşağı:

Yinemi adana

0
0
yanıtYanıtla
Riza:

Adanaya kurban ol mal

yanıt3
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title