Haberler

Göksu Nehri'ne Balık Tutmaya Giden 2 Kişi Boğuldu

ADANA'nın Saimbeyli İlçesi'nde balık tutmak için Göksu Nehri'ne giden 29 yaşındaki Ali Duran ve 18 yaşındaki Adem Akbolat, boğularak yaşamını yitirdi.

ADANA'nın Saimbeyli İlçesi'nde balık tutmak için Göksu Nehri'ne giden 29 yaşındaki Ali Duran ve 18 yaşındaki Adem Akbolat, boğularak  yaşamını yitirdi.

Olay, dün akşam saatlerinde Aksaağaç Mahallesi yakınlarında meydana geldi.  Karakuyu Mahallesi'nde oturan Ali Duran ve Adem Akbolat, dün öğlen ailelerine Göksu Nehri'nde balık tutacaklarını söyleyerek evden ayrıldı. Nehirde balık tutan 2 kişi akıntıya kapılarak boğuldu. Akşam eve gelmeyen Ali Duran'a ulaşamayan yakınları, jandarmadan yardım istedi. Olay yerine gelen jandarma ve Saimbeyli Belediyesi'ne ait ekipler tarafından yapılan aramada 2 kişinin cesedi bulundu. Cumhuriyet Savcısı'nın yaptığı incelemenin ardından iki ceset, Adana Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı. Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı.

- Saimbeyliadana

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Saimbeyli Ali Duran Göksu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title