Haberler

Hollanda Saldırganı Gökmen Tanış'ın, Kadın Muhabiri Taciz Ettiği Görüntüler Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Hollanda'da tramvay saldırısında 3 kişiyi öldüren katil zanlısı Gökmen Tanış'ın, 2011 yılında Hollandalı bir muhabiri "Bütün kı.ın açık" diyerek sözlü taciz ettiği görüntüler ortaya çıktı.

Hollanda'nın Utrecht kentinde tramvayda öldürülen 3 kişinin katil zanlısı Gökmen Tanış'ın, 2011 yılında Hollandalı bir muhabiri sözlü taciz ettiği ortaya çıktı.

HOLLANDA SALDIRGANININ TACİZ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Hollanda'nın Utrecht kentinde 3 kişinin ölümüyle sonuçlanan saldırıyla ilgili bir numaralı zanlısı Yozgat doğumlu Türk vatandaşı Gökmen Tanış'la ilgili yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Zanlının Amsterdam'da bir arkadaşıyla beraber Hollandalı bir muhabiri sözlü taciz ettiği ortaya çıktı.

Hollanda Saldırganı Gökmen Tanış'ın, Kadın Muhabiri Taciz Ettiği Görüntüler Ortaya Çıktı

MUHABİRİ ÇİRKİN SÖZLERLE TACİZ ETTİ

Ortaya çıkan görüntülerin 2011 Ağustos ayına ait olduğu ve Tanış'ın muhabir Chantal Hanse'yi "Bütün kı.ın açık" ve "Sen bir demokratsın" şeklinde sözlerle taciz ettiği görülüyor.

Tanış, "ailevi meseleler" sebebiyle tramvaydaki bir yakınına, ardından yardım etmek isteyenlere ateş açtığını iddia etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hollanda Utrecht Haberler

500

Yorumlar (36)

üzgün:

şimdi bu katili savunan aklı kıtlar böyle piskopatlar yüzünden gurbetçiler hedef oluyor. yozgattan kalk oraya git rahat yaşam için sonrada o ülkede külhanbeylik yap milleti öldür.

25
2
yanıtYanıtla
ADANALI66:

Hem Adamlarin Ülkesinde yasa hemde onlarin yasam ve giyim tarzlarini elestir ? ALLAHIM bu neyin Kafasi. . . Kaldi ki sen gel hele birde Türkiyemizi gör. . neyse. . Fazla Söze gerek Yok

26
0
yanıtYanıtla
ASİLTÜRK__:

Arkadaş bari vatandaşımız çıkmasın. Bir kere de bizi şaşırtsınlar. Dünyanın neresinde bir uçak kazası, bir gemi kazası veya doğal afet olsa mutlaka bir TÜRK ya yaralı yada ölmüş olarak duyurulur. Ama bari sivil günahsız vatandaşlara saldıran TÜRK olmasaydı. Senin onlardan ne farkın kaldı, ha camide Müslüman şehit edilmiş, ha işine veya evine giden bir başka din mensubu öldürülmüş fark yok. Masumlara silah doğrultmak nedir, intikam böylemi alınır.

14
1
yanıtYanıtla
Tek Sebeb Akpkk:

Baskada söze gerek yok

14
1
yanıtYanıtla
Demokrat:

Yüz karasi! Bir de benim hemserimmis! Utanç verici!

13
1
yanıtYanıtla
the hun:

adam ne yazikki türk

12
2
yanıtYanıtla
ANTİYOZGATT....:

İŞTE BU YOZGATLILARI ALDILAR AVRUPAYA, YOZLAŞMIŞ INSANLARI . . . BU YUZDEN BİZ GIDEMİYORUZ ŞİMDİ AVRUPAYA . .

5
9
yanıtYanıtla
SONUNA KADAR YOZGAT:

YOZGATLILAR LA Bİ ALIP VEREMEZLİK YAŞAMIŞSIN BELLİ CANIN YANMIŞ :) . . NE ALAKA YOZGATLILARLAR. . O ZAMANLAR SADECE YOZGAT''TAN MI GİTTİ ÇALIŞMAYA GİDENLER. . BİRŞEY BİLMEZSİN LAK LAK KONUŞUR SENİN GİBİ ZİHNİYETLER DE OLDUKÇA BİZLER BİR ARPA BOYU GİDEMEYİZ. . KENDİ HALKIN DURURKEN YABANCILARI ÖVEN ZİHNİYET.

yanıt6
yanıt2
YOZGATLI:

YOZGATLILAR SANA NE YAPTI ACABA BU KADAR SEVMİYORSUN.

yanıt0
yanıt0
ilber ortayli:

Geri zekali herifler!

13
0
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title