Haberler

Gökhan Özoğuz'dan ODTÜ'de ağaçların kesilmesine tepki!

Güncelleme:

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, ODTÜ'de ağaçların kesilmesine tepki gösterdi. Özoğuz, "ODTÜ'den ne isteniyor anlamıyorum ki kıran mı girdi bütün Ankara'ya?" dedi.

ODTÜ'ye sabah saatlerinde polis eşliğinde giren iş makinaları Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurdu inşatı nedeniyle ağaçları kesmeye başladı. Ağaçların kesilmesine tepki gösteren öğrencilere de müdahale eden polis öğrencileri tartaklayarak dışarı çıkarttı. Gökhan Özoğuz ODTÜ'de yaşanan katliama Twitter hesabından tepki gösterdi.

"NEDEN KESİYORSUNUZ O GÜZELİM AĞACI"

Özoğuz'un paylaşımında, "Yahu arkadaş Neden kesiyorsunuz o güzelim 3 tane kalmış ağacı??? Başka yer mi yok? İzin yok ruhsat yok bu nasıl kontrolsüzlüktür? Bak arkada bir beton cehennemi varr, Odtü den ne isteniyor anlamıyorumki kıran mı girdi bütün Ankaraya? #Odtü" ifadelerini kullandı.

Gökhan Özoğuz'dan ODTÜ'de ağaçların kesilmesine tepki!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ortadoğu Teknik Üniversitesi Gökhan Özoğuz Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500

Yorumlar (47)

gebzeli82:

sana ne lan sanatçı değil soytarı. işin bi aslını astarını öğren, sana mı düşüyor odtü.

9
18
yanıtYanıtla
PSV:

GEBZE KÜMEYE

yanıt0
yanıt0
qq:

Ağacı bırak madem sanatçısın sanatını yap.

8
18
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

GÖKHAN SEVİLİYOSUN ABİ HER KONUYA KONUNUN ALTINDA NE VAR BİLMEDEN YORUMLUYOSUN GİBİ GELİYO YENİ ERGEN ÇOÇUK GİBİ TARTMADAN KONUŞUYOSUN

15
10
yanıtYanıtla
nuri:

önce ben de senin gibi düşünüyordum artık art niyet arıyorum

yanıt9
yanıt3
dddddwwwqqq:

yahu bi yürü git ya saraçhanede kesilen ağaçlar hakkında konuşmaz. Bunlarnı derdi bu vatana ihanet

12
8
yanıtYanıtla
BİR DEİST:

Dangozlar , aşağıda böğürmeye başlamış . Sizleri belediye seçimlerinde toprağa gömmüştük yine hortlamışsınız . Yahu tamam mantar beyinli siniz de bu kadarı da fazla . Lan beyinsizler , en görkemli binaları iki senede yaparsın ama bir ağacın büyümesi için yıllar lazım. O ağaçta senin yaşaman için oksijen üretiyor oksijen olmazsa hayatta kalma şansın 8-9 dakikadır . . . Aşağıdaki dangozlar okudunuz mu ? Ağaç neden kesilmemeliymiş .

9
9
yanıtYanıtla
nuri:

yav mesele ağaç değil de olsun bitsin. . . asıl meseleyi sen de biliyorsundur sandığın kadar zekiysen o kıvrım kıvrım beyninle hemen anlamışsındır

yanıt1
yanıt3
Aselet:

Ya gökan biz senden sıkıldık artık.yaa Niye bolu da çıkartılan işçiler için bir söz Söylemiyorsun niye söyle bakalım ilgi alanınamı girmiyor ben ve cevrem artık seni sanatcı olarak göremiyoruz.

12
5
yanıtYanıtla
Yarcan:

Ya daha adını bilmiyorsun konuşuyorsun.Gökan değil Göktan.

yanıt2
yanıt1
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title