Haberler

Gökhan Özoğuz'dan Barış Pınarı Harekatı çıkışı: Siz uyuyordunuz

Güncelleme:

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, "Barış Pınarı Harekatı'na destek vermedi" iddialarına cevap vererek, "Siz uyuyordunuz ilk tweeti atarken." dedi.

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, Barış Pınarı Harekatı'na destek vermediği iddialarına sosyal medya hesabından sert çıktı.

"SİZ UYUYORDUNUZ"

Sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yapan Gökhan Özoğuz, "Operasyonun ilk saatlerinde attığım tweet i görmeden, bugün kalkmış"destek yok mu ordumuza" diyen yaftacı kumpasçı, bazı sahte hesaplar;"SİZ UYUYORDUNUZ" ben ilk Tweet i atarken . Okumadan Sallayın. Biz çıkarsız sevenleriz Ülkemizi kendinizle karıştırmayın!" ifadelerin kullandı.

Gökhan Özoğuz'dan Barış Pınarı Harekatı çıkışı: Siz uyuyordunuz

"KARŞILIKSIZ ASKERİN YANINDAYIM"

Gökhan Özoğuz, Barış Pınarı Harekatı başladıktan sonra, "Askerimiz gidiyor veya gitmiyor, kararı biz vermiyoruz! Keşke verebilseydik ve hiçbir taraftan kimse zarar görmese ve #savaşahayır olsaydı. Fakat verilen karar bu ve şartlar bunu gerektiriyorsa. Öyle veya böyle Asker gidiyorsa. Ben her zaman karşılıksız giden Askerin yanındayım!" ifadelerini kullanmıştı.

Gökhan Özoğuz'dan Barış Pınarı Harekatı çıkışı: Siz uyuyordunuz

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Barış Pınarı Harekatı Gökhan Özoğuz Sosyal Medya Athena Haberler

Bakmadan Geçme

Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?????? 23 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 23 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (89)

KURT BEY:

Hiç bir taraftan kimse zarar görmesey miş. Gökhan gittikçe sanatçı kişiliğinin dışına çıktın sevimsiz birşey oldun farkındamısın

174
4
yanıtYanıtla
Lan:

BARIŞ PINARI HAREKATINA SAVAŞ DİYENLER İHANET İÇERİSİNDELER...ŞANLI ORDUMUZU ALLAHÜ TEALA MUZAFFER KILSIN.AMİN.

147
3
yanıtYanıtla
Malatyalı:

Iki taraftanda kimse ölmesin demek ne lan karşı sı terörist. Senin milliyetçiliğine tükürsunler..

66
7
yanıtYanıtla
canan:

abd ve pkk ilerde petrolün olduğu yerde yuvalanmış biz daracık bir bantta hareket ediyoruz, ileri gidilmeyecekse ne işe yarayacak bu harekat, elbette ordumuzun arkasındayız ama bu iş böyle kalırsa blinki bu işte bir iş var. . . anlaşılan abd biz daracık bir bantta izin vermiş anca bu kadar oluyor, doğruysa vay halimize. . .

12
33
yanıtYanıtla
CANAN:

nesine olumsuz oy veriyorsunuz, yahu o bölgenin tamamı temizlenmedikçe pkk illeti ve abd orada durur ve devlet kurarlar, Esadla anlaşıp Türkiye ve Suriye ortak haraketla heryeri temizlemeli ve adb defolup gitmeli, bölge tamamen temizlenmeden herşey boş. . .

yanıt3
yanıt15
kenen:

OLUMSUZ OY VEREN SALAKOLAR, ne yalanmı diyor, tamamı temizlenmedikçe bu pkk köpekleri devlet kurarlar abd de orada ne o doğru söyleyince neden kızıyorsunuz, girdiysek tamamnı temizleyip abd yide defedelim deniyor, doğru değilmi, yoksa bu pkk orada olduğu sürece hala tehdit var demektir, an baştada abd, bu arada S400 ler ne oldu diyin hele?

yanıt2
yanıt14
nalan:

neden olumsuz oy, yalanmı dedikleri?

yanıt2
yanıt7
mahmut:

olumsuz oy verenler vatan hainidir, net: daha ne diyeyim, tamamını yoketmedikçe bu iş bitmez, abd defolup gitmedikçe bu iş bitmez diyor siz ne yapıyorsunuz, olumsuz oy, defolun gidin be sizden ne hayır gelir bu vatana.

yanıt4
yanıt13
Canan:

yahu neden olumsuz oy, eğer ileri gidilip pkk tamamen yokedilmez, abd de bölgeden gönderilmez ise bu iş yarım kalır, adamlar orada devlet kurar, gireceksek tam girelim alayını yokedelim diyorum siz olumsuz oy veriyorsunuz, yada pardon şimdi anladım, olumsuz oy verenler pkk seviciler, o zaman alayınız beter olun hainler. . .

yanıt4
yanıt3
istesenizde gücünüz yok:

güç kudret onlarda sesiniz izin verdiği kadar çıkar ; malesef gerçek bu boşuna atıp tutmayın

yanıt4
yanıt2
Tüm 89 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title