Haberler

Havalimanındaki kadının göbeğinden çıkan altınlar say say bitmedi, değeri parmak ısırttı

Güncelleme:

İstanbul Havalimanı'na inen Arnavutluk vatandaşı Fatime Reçi isimli kadının göbeğine sakladığı çantanın içerisinden çıkanlar saymakla bitmedi. Kadının göbeğine sakladığı çantadan 2 milyon 500 bin lira olan 3 kilo 117 gram külçe takoz altın, çeşitli markalara ait değeri 565 bin lira olduğu belirtilen 14 adet kol saati, piyasa değeri yaklaşık 352 bin lira değerinde 588 gram yüzük kolye ve küpeden oluşan altın takılar çıktı.

İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Geliş Terminali'ne 14 Ocak Cuma günü öğle saatlerinde uçağı inen Arnavutluk vatandaşı Fatime Reçi, Türkiye'ye giriş yapmak için pasaport polisinin bulunduğu noktaya geldi. Havalimanı polisi hareketlerinden şüphelendikleri kadını takibe aldı. Bir süre sonra kadını durduran polisler, üzerinde ve valizinde arama yaptı. Reçi'nin kıyafetlerinin altında karın bölgesine yerleştirilmiş ve göbek izlenimi verilen özel çanta olduğu tespit edildi.

Havalimanındaki kadının göbeğinden çıkan altınların değeri parmak ısırttı

GÖBEĞİNDEN ÇIKANLAR SAY SAY BİTMEDİ

Kontrol edilen çantadan piyasa değeri 2 milyon 500 bin lira olan 3 kilo 117 gram külçe takoz altın, çeşitli markalara ait değeri 565 bin lira olduğu belirtilen 14 adet kol saati, piyasa değeri yaklaşık 352 bin lira değerinde 588 gram yüzük kolye ve küpeden oluşan altın takılar, 73 adet çeşitli boyut ve gramajlarda toplam 817 gram ağırlığında sikke ve 8 adet küçük külçeler şeklinde piyasa değeri yaklaşık 83 bin 400 lira farklı gramajlarda toplam 104 gram altın ele geçirildi.

Havalimanındaki kadının göbeğinden çıkan altınların değeri parmak ısırttı

ADLİ KONTROLLE SERBEST BIRAKILDI

Gözaltına alınan Arnavutluk vatandaşı şüpheli Fatime Reçi polisteki işlemlerin ardından sevk edildiği adli makamlarca adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Kadının yakalanma anı ise havalimanı güvenlik kameralarınca görüntülendi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Havalimanı Türkiye Haberler

500

Yorumlar (8)

bekir yapici:

neye göre serbest kalmis acaba bu külceler hirsizliktan elde edilmis altinlarin eritilmesinden elde edilmis olabilir biz yurtdisi Türkleri havaalani gümrüklerinde parmagimizdaki boynumuzdaki bir kiytirik altini bildirmeyip kontrola yakalandigimizda hem vergisini hemde cezasini ödüyoruz bizim ülkemiz muz cumhuriyetimi?

71
6
yanıtYanıtla
Demir Acer :

hayir repubullike BANANE

yanıt10
yanıt4
Kadir Yolal:

Yaw şu gümrük muhafazaya polis demeyi bırakın artık. Gümrüklerde polis yoktur olan da sadece pasaport işlemini yerine getirirler gümrüğün adlî kolluk gücü gümrük muhafaza kaçakçılık istihbarat müdürlüğüdür. Polisler gümrüklerde yetkili değildir bunu anlayın artık

42
6
yanıtYanıtla
ERKAN :

ee zaten getirin diyorduk, getirmiş ekonomimize kazandırıyor

36
4
yanıtYanıtla
Demir Acer :

arnavut ise ya calinti veya kara para ile alinmistir

34
2
yanıtYanıtla
UğuR DURAN:

Pardon ben görüntülerde altın falan göremedim... ne foto ne görüntü yok. Haber eksik kalmış, OLMAMIŞ

5
0
yanıtYanıtla
Erkan Eroglu:

Türkiyeye getirmiş altınları sıkıntı yapmayın :)

3
0
yanıtYanıtla
Mustafa Oncu:

O cihazlar altinda ötmüyor sadece Metall de ötüyor yakalanmadik ca sikinti yok

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title