Haberler

Türkiye, Van'daki çığ felaketini konuşurken Giresun'dan gelen görüntü dehşete düşürdü

Güncelleme:

Türkiye, Van'daki çığ felaketini konuşurken Giresun'un Duroğlu Beldesi'nde meydana gelen heyelan dehşete düşürdü. Giresun-Dereli karayolunun ulaşıma kapandığı heyelan anı cep telefonu kamerasına da yansıdı.

Giresun'un Duroğlu Beldesi'nde meydana gelen heyelan sonrası Giresun- Dereli karayolu ulaşıma kapandı. Yol, yapılan çalışmayla yeniden ulaşıma açılırken, heyelan anı ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

KOCA KOCA KAYALAR YOLA YUVARLANDI

Giresun'un iç kesimlerdeki ilçeler ve Sivas ile bağlantısını sağlayan karayolunun, merkeze bağlı Duroğlu beldesi mevkisinde sabah saatlerinde heyelan meydana geldi. Yamaçtan kopan kaya parçaları ve toprak kütlesi yola aktı.

EKİPLER SEFERBER OLDU

Giresun- Dereli karayolu ulaşıma kapandı. Bölgeye gelen karayolu ekipleri, iş makineleri eşliğinde yolda temizleme çalışması başlattı. Yol, çalışmanın ardından tekrar ulaşıma açıldı.

DEHŞET ANI KAMERADA

Bir belde sakini, heyelan anını cep telefonu kameralarıyla görüntüledi. Görüntülerde, dik yamaçtan kopan dev kayaların ve toprak kütlesinin yola düştüğü görülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Cep Telefonu Giresun Dereli 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (24)

faruk:

Allah herturlu kaza ve beladan vatanımızı mıllletımızı korusun

59
2
yanıtYanıtla
26563:

AMIN

yanıt0
yanıt0
aykut:

Kesmeyin ağaçlarııı, yok etmeyin ormanları. Yoksa yaptığını o evler mezarınız olacak.

42
6
yanıtYanıtla
Kadir:

Önüne gelen motor elinde ağaç katliamı yapıyor. Bence ağaç kesme motoru yasaklanmalı.

yanıt1
yanıt0
MRT:

İNSANOĞLU YAŞATTIKLARINI YAŞIYOR

37
2
yanıtYanıtla
Samsunlu Orhan:

Keşke anlayabilseler!. .

yanıt1
yanıt0
Con Vik:

Allah korusun, canım memleketim. Rabbim tüm vatandaşlarımızı muhafaza eylesin felaketlerden.

36
1
yanıtYanıtla
BENi BiLEN BiLiR:

Tüm olumsuzluklari Kemalist laikler, basi aciklar, ateistler üzerine atanlar simdi biraz daha düsünmeli ve dinbazligin (dindar demiyorum) müthis arttigi bu dönemde neden soygun, dolandiricilik, zina, sapiklik, katletme ve imtihan olaylarinin arttigini irdelemeli.

19
12
yanıtYanıtla
BENİ DE BİLİR:

ne alaka yaaaa. Bir akıllanmadınız!

yanıt7
yanıt4
Cebel:

Bu sözlerinle neyi amaçladın bence sende ne dediğini bilmiyorsun

yanıt8
yanıt5
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title