Haberler

İstanbul Sarıyer'de Bir Genç, Fotoğraf Çektirip Otomobilini İterek Denize Attı

Güncelleme:

İstanbul Sarıyer'de, genç bir erkek yoldan geçen birine cep telefonunu verip, arabasıyla fotoğrafını çektirdi. Genç, ardından bilinmeyen bir sebeple arabasını iterek denize attı. Ekipler uzun uğraşlar sonucu aracı denizden çıkardı.

İstanbul Sarıyer'de, kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi, yoldan geçen birine cep telefonunu verip, 'arabamla beni çeker misiniz?' diyerek, park halindeki otomobili denize itti. Çevredekilere öpücük atan kişi, daha sonra bir taksiye binerek uzaklaştı.

ÖNCE HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİ

Olay Kireçburnu Mısır Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi, kullandığı 34 ZT 5083 plakalı otomobili sahile park etti. Bir süre otomobil içinde oturarak denizi izleyen kişi, otomobilden inerek bir taksi çağırdı. Taksinin gelmesinin ardından, otomobili boşa alan kimliği belirsiz kişi, yoldan geçen birini durdurarak 'beni arabamla çeker misiniz?' diyerek cep telefonunu verdi.

Kimliği belirsiz kişi, cep telefonuyla fotoğrafı çekilirken, otomobili denize doğru itti. Otomobil, vatandaşların şaşkın bakışları arasında denize düşerken, cep telefonunu alan kimliği belirsiz vatandaş, taksiye binerek uzaklaştı.

"ÖPÜCÜK ATIP GİTTİ"

Otomobil, deniz yüzeyinde bir süre durduktan sonra dibe battı. Vatandaşların ihbarının ardından olay yerine gelen itfaiye ekipleri, otomobili denizden çıkardı.

Görgü tanıklarından Soner Madem, "Adam buraya kadar geldi. Arabadan indi bir fotoğraf çekildi. 'Ben bunu yaparım demek istedi herhalde' sonra bir taksi ile gitti." dedi.

Olayı gören Adnan Sarı adlı balıkçı da, "Biz dışarıdaydık. Adam taksi çağırdı. Arabayı iterken 'ne yapıyorsun' dedim. Adam öpücük attı gitti. Ben polisi aradım. Arabanın içinde insanlar var diye düşündüm. İpi bağladım. İp koptu, battı gitti araba" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cep Telefonu Kireçburnu 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (35)

güne suudilere söverek devam ediyorum:

memlekette normal kimse kalmadi aga . . herkes birsekilde tirladi. . .

24
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

sahibinden 2016 clio çok temiz ağır hasar kayıtlı çekme belgeside var haaa:)

16
0
yanıtYanıtla
tırcı osman:

boğazı kaçak geçiyolar abi, köprüye para vermemek için lastiklere fazla hava basıyolar, boğazda çevirmelerin artması lazım abi, kaza oluyo geçen traktörün biri boğazı geçeyim derken üç beş araca zarar vermiş abi

8
0
yanıtYanıtla
keşke iranlı olsaydım:

millet kafayı yedi borcunu ödeyemio

5
2
yanıtYanıtla
ysf:

ula el deliye biz akıllıya hasretik

5
0
yanıtYanıtla
vanlı duman:

milet sıyırdı zamlardan dolayı

0
2
yanıtYanıtla
veysel kara:

benzin fiyatı uçmüş diye devlete bir mesaj yolamış

2
0
yanıtYanıtla
veysel kara:

benzin zamına ve bu gıda zamına protesto etmiştir

2
0
yanıtYanıtla
ALPER:

you tuber olmalı kesin

1
0
yanıtYanıtla
ceto:

adam gibi adam

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title