Haberler

Gökhan Gencebay'ın Bıçaklandıktan Hemen Sonra Yaşananlar Kameralara Yansıdı

Güncelleme:

Orhan Gencebay'ın oğlu Gökhan Gencebay'ın yol tartışması yüzünden taksici tarafından bıçaklanmasından hemen sonra yaşananlar kameralara yansıdı.

Orhan Gencebay'ın oğlu Gökhan Gencebay, Beşiktaş'ta trafikte yol verme meselesinden çıkan tartışma sırasında taksici tarafından bıçaklandı. Hastanede tedavi altına alınan Gencebay'ın sağlık durumunun iyi olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Gencebay bıçaklandıktan hemen sonra yaşananlar kameralara yansıdı. Görüntülerde, olay sırasında Gencebay'ın yanında bulunan kız arkadaşı taksiciye tepki gösteriyor. Gencebay'ın ise yaralı vaziyette ayakta durmaya çalıştığı anlar yer alıyor.

"SABIKASI OLDUĞUNU SONRADAN ÖĞRENDİK"

Olayla ilgili İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu yazılı açıklama yaparak "Kıymetli Gencebay ailesinden özür diledik. Durumunun iyi olması bizi sevindirdi, Allah'tan acil şifalar diliyoruz. Ziyaretimizde kendilerine de ifade ettiğimiz üzere olayın bizzat takipçisi olacağımızı bildirmek isterim, öte yandan yaşanılan bu olayda, taksi şoförünün daha önceden de sabıkası olduğunu öğrendik." dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Orhan Gencebay Haberler

500

Yorumlar (18)

fevzi:

Sabıkası olan biri dışarıda nasıl gezebilir?

5
5
yanıtYanıtla
bb:

Ya über i istemediler. halbuki über sabıkası olanları bastan eliyor. rica her binen musteri yildiz reytingi veriyor. belli reytingin altında olanlar isten cikariliyor

9
1
yanıtYanıtla
b.y:

hahahaha tabi tabi ortaköy de bir übercilerin kavgalarına şahit oldum maşallah dönerler satırlar bıçaklar havada uçuşuyordu. Önemli olan zihniyet zihniyet. .

yanıt1
yanıt1
.:

ADAM GİBİ TRAFİK DENETLEME YOKKİ ÜLKEDE . TAKSİCİ SERVİSÇİ MİNİBÜSÇÜ ALAYININ TRAFİKTEN MEN EDİLMESİ GEREK . İNANIN ALTTAN ALMASAM BUGÜNE KADAR ONLARCA KAVGAYA KARIŞMIŞTIM . GENELLİKLE SERVİSÇİ VE TAKSİCİLERLE

6
1
yanıtYanıtla
:

kim denetleyecek? polis mi? belediye mi? herkes önce insan olmayı öğrenecek, direksiyona geçen kendini yolların hakimi zannediyor netice yukarda görüldüğü gibi. başkasından saygı yerine önce herkes kendi saygı göstermeyi öğrenmelidir.

yanıt0
yanıt0
Feryal:

Geçmiş olsun, ALLAH beterinden korusun, ölebilirdide Allah korumuş

2
2
yanıtYanıtla
reis:

akiladam memleketi siz bu hale getirdiniz, demek gelip sizide buluyor

3
0
yanıtYanıtla
Kardelen:

Yıllardır kanayan yaradır kadınlara yapılan bu vahşet . Hepsini nefretle kınıyoruzda bir çift lafımda olmalı deyilmi duyarlı biri olarak Bu beyefendi ülkemizin çok sevilen sanatçısıdır bu halk onu hep baş tacı yapmıştır tabi bir zamanlar şimdi benim yok saydığım bey Bir gün olsun bu kadar vahşete bir gün bir kez lafı kelimesi olmuşmudur hep sustu Eeeİllaki başamı gelmesi lazım iki gündür yazılarını kendilerini görsekte asla tasvip etmediğimiz bu olaylardan ne olurdu bir eleştiriyi hak etmedilerm

2
0
yanıtYanıtla
al işte:

feminist egolarını bu olayda kullanma bari. . . İlla ki birilerinin bahsetmediği vahşet türleri vardır. Sonuçta bu onların bu vahşeti savunduğunu göstermez. Mesela cenazesine gitmediğin bir insanın ölmesine sevinmek zorunda değilsin gibi.

yanıt0
yanıt0
odaymış:

taksiciler esnaf odası illa gencebay soyadı olmak gerekmez pisliklerle dolu bu mesleği yapanlar var. onları temizleyin.

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title