Haberler

Genç oyuncu Hayal Köseoğlu, dans videosuyla göz kamaştırdı

Güncelleme:

Mucize Doktor dizisinde Açelya rolünü oynayan Hayal Köseoğlu, sosyal medya hesabından yayınladığı dans videosuyla dikkat çekti.

FOX ekranlarında yayınlandığı ilk günden bu yana adından söz ettiren Mucize Doktor dizisinde Açelya karakterine hayat veren Hayal Köseoğlu, Instagram hesabından yayınladığı videosuyla ilgi çekti.

DANS VİDEOSUNU YAYINLADI

Sosyal medya hesabından sık sık paylaştığı cesur pozlarıyla gündeme gelen Hayal Köseoğlu, son olarak dans ettiği bir videosunu paylaştı. Setten arta kalan zamanlarda dans dersleri alan Köseoğlu, son yaptığı dansı da takipçileriyle paylaştı. Güzel oyuncu, cesur dans hareketleriyle de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Genç oyuncu Hayal Köseoğlu, dans videosuyla göz kamaştırdı

SEVGİLİSİYLE AYRILDIĞI SÖYLENMİŞTİ

Hayal Köseoğlu, geçtiğimiz haftalarda Instagram hesabında sevgilisiyle olan fotoğraflarını sildi. İkilinin ayrıldıkları konuşulurken oyuncudan jet hızında fotoğraflı bir yalanlama geldi. Oyuncu sevgilisiyle olan samimi bir pozunu Instagram hesabından paylaşarak iddialara son noktayı koydu.

Genç oyuncu Hayal Köseoğlu, dans videosuyla göz kamaştırdı

HAYAL KÖSEOĞLU KİMDİR?

Hayal Köseoğlu 1993 yılında dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Müzikal Bölümü'nde öğrenimine devam eden Hayal Köseoğlu, İstanbullu Gelin, Ufak Tefek Cinayetler, Aşk-ı Memnu gibi birçok başarılı dizide rol aldı. Özgür Dünya isimli sinama filmi ile beyazperdeye adım atan oyuncu Sesinde Aşk Var filminde de rol aldı. Hayal Köseoğlu Bir Nefes Daha, Beni Sevenler Listesi adlı 2019 yaz sezonunda çekimleri tamamlanan filmlerde son olarak rol almıştır. Hayal Köseoğlu aynı zamanda oyunculukla beraber dijital müzik platformlarında müzik çalışmalarını sürdürüyor.

Genç oyuncu Hayal Köseoğlu, dans videosuyla göz kamaştırdı

Genç oyuncu Hayal Köseoğlu, dans videosuyla göz kamaştırdı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (12)

Firat:

Insanlar ac. Yaptiginiz habere bak.

8
6
yanıtYanıtla
BURAK:

Sen afrikadanmi geldin? Bir doymadiniz gitdi.

yanıt0
yanıt0
Loca Kaptanı:

Sarkan göbeği de kovboy kementi gibi savruluyor maşşallah. . .

5
3
yanıtYanıtla
musafir:

ya diziden çıkartacaklar ya da dizi yayından kaldırılacak bu da gündemden düşmeden unutulmadan akılda kalıcılık sağlamak adına işlere girişmiş anlaşılan

3
4
yanıtYanıtla
hjhy:

bu dizi buna az geliyo. enerjisini atamıyo. atiyedeki sahneler gibi sahneler olması lazım

5
2
yanıtYanıtla
ali sivaslı:

müşteri kızıştırıyor işler kesat galiba kirasıda geldi bakalım bana nasıl ödeme yapacak

6
0
yanıtYanıtla
BARZO ADAM:

kütür kütür

4
2
yanıtYanıtla
YAŞLI KURT:

Gozlerim iyi gorse bol bol bakacum da. Olmiyi laa olmiyi

4
0
yanıtYanıtla
Urfali:

Yeni hulya avsar. Hulyadan bin kat daha guzel

3
1
yanıtYanıtla
sem:

hepsini geçtimde video da o yanındakı erkek mı ben onu çözemedımde hayal yanında daha erkeksı duruyor :D

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title