Haberler

Genç Oyuncu Ahmet Şenkaya Çukur'un Kadrosuna Dahil Oldu

Güncelleme:

Genç oyuncu Ahmet Şenkaya, SHOW TV'nin reyting rekortmeni dizisi Çukur'a transfer oldu.

SHOW TV'nin reyting rekortmeni dizisi Çukur, nefes kesen 49'uncu bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Dizinin yeni bölümde kadrosuna kattığı oyuncu Ahmet Şenkaya dikkat çekti.

Genç Oyuncu Ahmet Şenkaya Çukur'a Dahil Oldu

ÇUKUR'A TRANSFER OLDU

Bir Dilek Tut ve Dijital Esaret gibi sinema filmlerinde aldığı rollerle sanat camiasında adını duyuran genç oyuncu Ahmet Şenkaya, Çukur'a katılarak dizi piyasasına dahil oldu. Ekranların sevilen dizisi Çukur'un 49'uncu bölümünde boy gösteren Şenkaya, Ferhat karakterini canlandırdığı başarılı performansıyla izleyicilerden tam not aldı.

Genç Oyuncu Ahmet Şenkaya Çukur'a Dahil OlduAhmet Şenkaya

AHMET ŞENKAYA KİMDİR?

Balkan göçmeni bir ailenin büyük oğlu olan Ahmet Şenkaya 1993'te İzmir Çamdibi'nde doğdu. Orta okul yıllarında tiyatro ile tanışan Şenkaya, Müjdat Gezen Sanat Merkezinde eğitimlere başladı. Beykent Üniversitesinde oyunculuk eğitimi de alan Ahmet Şenkaya profesyonel hayatına reklam filmleri ile başladı. Ahmet Şenkaya daha sonra Posta Kutusu filmi ile ilk sinema deneyimini yaşadı ve ardından Vatanım Sensin'de rol aldı. Ahmet Şennkaya, Bir Dilek Tut filminde ise öğretmen rolünü canlandırdı. En son Dijıtal Esaret filmine konuk oyuncu olan Ahmet Şenkaya şimdilerde Çukur'da Ferhat rolünü canlandırıyor.

Genç Oyuncu Ahmet Şenkaya Çukur'un Kadrosuna Dahil Oldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Şenkaya Çukur Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (20)

ÇAKMAK:

BU ÇUKUR DİZİSİNİ ÇEKEN VE YAPAN AYYYYYY YAPIM VAR YA BIR KONU BULUYOR REYTING ÇEKIYOR 10 VEYA 15 BÖLUM SONRA TIRTTTT ONDAN SONRA SAÇMA SAPAN İŞLER BU TURK SEYIRCISIYLE AKLIYLA ALAY ETMEK DEGILDE NEDİR R T U K DENILEN ŞAHSİYET NEREDESİNNN BU ÇUKUR BIR AN ÖNCE ÇUKURA GÖMÜLMELİ . . . . . . . . . NOKTA. . . . . . . .

8
3
yanıtYanıtla
BOK ÇUKURU:

ABİ GERÇEKTEN ÇOK ÖNEMLİ Bİ HABER BU HABERİN TÜRKİYEDEK HER VATAŞA UAŞTIRILMASI LAZIM BU BÖYLE KALMAMALI 81 İLDE ALT YAZI GEÇİLMELİ HATTA DÜNYA ÇAĞINDA HABERCİLER GELİP RÖPORTAJ YAPMALILAR

11
0
yanıtYanıtla
Adımı yazmıyorum:

İyice saçmaladılar bitsin artik

9
1
yanıtYanıtla
SEN KİMSİN:

Dizide zaten hikaye bitti sündürme aşamasına geçtiler . Sokaktan geçen bu arkadaşı da diziye dahil etmişler. Dün Karakuzuların boşalttığı koçovalıların şatosuna hırsızlık için gelen figüranları canlandırıyorlar sandım . Adam doğrudan diziye oyuncu olarak girmiş çok enteresan çok.

8
1
yanıtYanıtla
dadaş:

bende eskiden merakla izlerdim halada iziyorum ama artık saçmaladı ve git gide bozuyor. artık final yapmalı bitirmeli saçmalık abidesi oldu

8
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazınmemet:

bu dizinin finalinde polis mahalleyi abluka altına alıp koçovalıymış karakuzuymuş hepsini tutuklayıp götürmesi lazım en kısa zamanda iyice saçmalamaya başladılar aynı çocukluğumuzda mahalle aralarında arkadaşlarımızla oynadığımız oyunlara döndüler

7
1
yanıtYanıtla
CELALI:

Bu dizi cok tehlikeli dun bi bakiyim dedim tamamen siddet efendi temiz insanlar masum sut cocugu gibi gosteriliyo

7
1
yanıtYanıtla
vvv:

cıvkını çıkardınız dizinin her dk her yerde herkes birbirini öldürüyor sokaklarda mafyacılık oynuyorlar koca mahalleyi kendi kurallarıyla yönetiyolar ama ne hikmetse bi tane bile polis gözükmedi filmin başından beri.

8
0
yanıtYanıtla
aa:

dizi ara verınce ılgı kalmadı artık

6
0
yanıtYanıtla
Kağan can:

Bu şiddet ve öfke dizileri izleyen çocuklar birer sağlığı bozulmuş, saldırgan bireyler olurlar. En iyisi çocuğunuzu alıp kitabevine gidin, bol bol kitap alıp evde dizi saatlrinde kitap okuma saati yapın müthiş etkisi oluyor.

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title