Haberler

Korkunç kazada metrelerce savrulan genç kız, yolun ortasında acı içinde kıvrandı

Güncelleme:

Antalya'da, yaya geçidinden karşıya geçmek isterken otomobilin çarptığı genç kız yaralandı. Metrelerce savrulup acı içerisinde yere yığılan genç kız, uzun süre gözyaşı döktü.

Antalya'da yaya geçidinden karşıya geçmek isterken kırmızı ışıkta geçtiği iddia edilen otomobilin çarptığı 23 yaşındaki Yelda Durmaz yaralandı. Metrelerce savrulup acı içerisinde yere yığılan genç kız, ambulansla hastaneye kaldırılıp tedavi altına alındı.

ÇARPMANIN ETKİSİYLE YERE YIĞILDI

Kaza, dün akşam 19.30 sıralarında Muratpaşa ilçesi Aspendos Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Meydan tramvay durağındaki yaya geçidine gelen 23 yaşındaki Yelda Durmaz'a, karşıya geçeceği sırada iddiaya göre, kırmızı ışıkta geçen H.Ç. yönetimindeki 07 CTH 38 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle metrelerce savrulan Durmaz yere yığıldı.

ACI İÇİNDE KIVRANDI

Çevredeki vatandaşların yardım ettiği genç kız, uzun süre acı içerisinde gözyaşı döktü. Sürücü H.Ç.'nin yaralının başından ayrılmadığı gözlenirken, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve polis sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılan Durmaz tedavi altına alındı.

FREN İZLERİ DİKKAT ÇEKTİ

Genç kıza çarpan otomobilin ön camları yola saçıldığı gözlenirken, yoldaki metrelerce uzunluktaki fren izleri de dikkat çekti. Bir süre sonra kaza yerine gelen polisler tarafından yol trafiği tek taraflı sağlandı.

"O KADAR HIZLI ÇARPTI Kİ, HAVA DA GÖRDÜM SADECE"

Kazayı gören vatandaşlardan Tuğba Kurtar, "Biz karşıya geçmek isterken araba kırmızı ışıkta geçti. Bayan da buradan geçiyordu, kırmızı ışıkta durmadı ve kıza çarptı. O kadar hızlı çarptı ki, hava da gördüm sadece" sözleriyle sürücünün hatalı olduğunu ileri sürdü.

SÜRÜCÜ, "KULAĞINDA KULAKLIK VARDI" DEDİ

Polis tarafından alkol testine sokulan sürücü H.Ç., sarı ışıkta geçtiğini savunarak, genç kızın kulağında kulaklık olduğunu ve bu yüzden de kendisini fark edemediğini öne sürdü. Sürücü H.Ç., ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Öte yandan tedaviye alınan Yelda Durmaz'ın ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Antalya Haberler

500

Yorumlar (11)

Dürbünlü:

Almanyada kurallara uymayan insanların sayısı bir elin parmaklarını geçmez,,ülkemizde ise tam tersine,önce bu vahim durumun düzeltilmesi şarttır.

12
1
yanıtYanıtla
Serkan adanalı:

Haklısın dede

yanıt0
yanıt0
derya:

sen öyle san :)

yanıt0
yanıt3
Bursalı:

Koyunden disari cikmamis zubuk almanyadan bahsediyor

yanıt1
yanıt0
Drogba:

Kulağında kulaklığı görmüşdemekki kasıtlı vurmuş

10
1
yanıtYanıtla
NOYAN:

eğilen kotluya bakınca içim gitti

0
9
yanıtYanıtla
BJK:

yayaların önceliği var hala bunu sürücüler bilmiyor mu

8
0
yanıtYanıtla
Muhasebeci Yardımcısı:

Kuş serisi kullananların ve dahi kuş serisi fiyatlarında araç kullanan özellikle 45 yaş altı sürücülerin (!) periyodik olarak kontrol edilmesi lazım. İnsan mı? değil mi?. bu periyot aralığı da örneğin günde 5 kez ya da 6 kez olabilir. Yani günde 5-6 kez bunlar insan mı? insan gibi mi davranıyor? harekat gözlem ve bilimcileri tarafından tahlil edilmesi gerek. Baktın insan gibi davranamıyor, al götür bir adaya felan hapset ki kimseye zararı dokunmasın. yazık 3-5bine tüm ili satın aldım sanıyorlar

5
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

gençlerinde kulaklarında bir kulaklık hayatla ilişiklerini kesiyorlar bence burda kızdada var hata

1
4
yanıtYanıtla
haydar:

vay be. yazık olmuş kızcağıza. gene de iyi yırtmış. hayati tehlikesi yok gibi görünüyo.

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title