Haberler

Genç kadını müstehcen fotoğraflarla tehdit edip para isteyen adamın, geçimini bu yöntemle sağladığı ortaya çıktı

Güncelleme:

Kendisini iş adamı olarak tanıtan adam, evlilik vaadiyle kandırdığı kadının müstehcen görüntülerini kaydetti. Adamın evli olduğunu öğrenen kadın ayrılmak isteyince adam müstehcen fotoğraflarla tehdit edip para istedi. Yapılan inceleme sonucu kendisine iş adamı diyen şahsın geçimini bu şekilde sağladığı ortaya çıktı.

İddiaya göre, uzun yıllardır Almanya'da yaşayan ve hemşirelik yapan A.D. kendisini iş adamı olarak tanıtan Y.K. ile tanıştıktan sonra ilişki yaşamaya başladı. Ancak Y.K'nın evli olduğunu öğrenen A.D. ayrılmak isteyince olanlar oldu. A.D. ilişkileri süresince kendisinin gizlice müstehcen görüntülerini çekerek şantajla para isteyen Y.K'dan şikayetçi oldu. Yapılan inceleme sonucu Y.K'nın iş adamı olmadığı ve geçimini bu şekilde sağladığı gün yüzüne çıktı.

GEÇİMİNİ BU ŞEKİLDE SAĞLIYORMUŞ

A.D'nin avukatı Aydın Mollaoğlu aracılığıyla savcılığa sunduğu suç duyurusu dilekçesinde, Y. K.'nın kadınları evlenme vaadiyle kandırdığı ve birlikte olduktan sonra müstehcen fotoğraflarla para istediği anlatıldı. Dilekçede, Y.K.'nın geçimini bu şekilde sağlayan, başka bir işte çalışmayan, Almanya adli makamlarınca hakkında bu konuda işlem ve arama kararı olan bir kişi olduğu belirtildi.

EŞİYLE BİRLİKTE HAREKET EDİYORMUŞ

Dilekçede, şüphelinin eşi Y.K. ile fikir ve eylem birliği içerisinde hareket ettiği de öne sürüldü. Y.K'nın gizli düzenekler kurarak kayıt altına aldığı mahrem görüntüleri A.D'nin yakın çevresine göndereceğini söyleyerek şantajla 40 bin euro para istediği anlatılan dilekçede, şüphelinin gizli çekilmiş görüntüleri A.D'nin ağabeyi M.D'ye göndermesi üzerine A.D'nin bir miktar parayı şüpheliye verdiği ancak şüphelinin yüklü miktarlarda para istemeye devam ettiği anlatıldı.

SOSYAL MEDYADAN FOTOĞRAFLARI YAYMIŞ

Y.K'nın daha fazla para alamayınca mağdur A.D'nin tüm yakın çevresine çektiği müstehcen görüntüleri gönderdiği, A.D. adına Facebook hesabı açarak müstehcen fotoğrafları burada yaydığı ve halen bu eylemlerine devam ettiği anlatıldı. A.D. İstanbul Anadolu 1. Aile Mahkemesi'nin 20 Kasım 2019 kararı ile Y.K. hakkında 3 ay süre ile uzaklaştırma kararı aldı. Y.K.'nın bu kararı ihlal etmesi üzerine A.D. savcılığa başvurarak Y.K'nın zorlama hapsine karar verilmesini istedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Almanya 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500

Yorumlar (12)

XMAN:

Bu fotoğrafları çekmesi için izin veren kadının hedefi neydi zengin koca bulup parasını yemek gününü gün etmek ama baltayı taşa vurunca suçlu adam ( tabiki adamda da ahlaksızlık söz konusu) şimdi bu hanımefendi kendisine yeni birini bularak sütten çıkmış akkaşık misali hayatına devam edecek bu yarış neyin yarışı bu çok mu ahlaklı biraz düşünmek lazım ama şimdi bu yazdıklarım özel hayata müdahale olur . . . .

13
2
yanıtYanıtla
ZINDIKLAR:

O kadar haklısınki , zinaya meğillenirken iyi , sana karşı kullanılırken ortalığı ayağa kaldır, var mı öyle dünya ? İyi niyetliysen , o kadar iyi bir insansan , evlenene kadar adamla öyle bir şey düşünmemen bile lazım

yanıt8
yanıt0
Cankat:

O kadar güzel anlatmışınız ki başka söze gerek yok.Yahu ne zaman tanıştın, evlenmeye karar verdin?Adama hiç kimse tolerans gösteremez.Sonuna kadar suçlu.Ama sizde bir kadın olarak her adımınıza dikkat edin ne olur.

yanıt3
yanıt0
Malatya:

Adını soyadını ifşa edin. Bu rezillerin

11
0
yanıtYanıtla
YAŞLI KURT:

ADAMA KIZMAYIN LAN , BELKİDE PARAYA MUHTAÇ HEE

1
5
yanıtYanıtla
KARAMANOĞLU MEHMET BEY:

''''Y. K. hakkında 3 ay süre ile uzaklaştırma kararı aldı. ''''çok ağır bi ceza olmuş. caydırıcı da ayrıca . . . . .

6
0
yanıtYanıtla
YOZGATLI ŞEVKİ:

Peki kadının müstehcen resimlerini ele nasıl geçirmiş?

2
0
yanıtYanıtla
tövbe yarabbi:

nasil olacak kadin birlikteliknyasamis ve duzenekle kayda almis yani

yanıt1
yanıt0
sibel:

allah belanızı versin

0
1
yanıtYanıtla
özcan:

suç kadında. Emin olmadan nikah olmadan sen elin adamına neden gidiyorsun.

yanıt1
yanıt0
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title