Haberler

Bursa'da Genç Çifti Hastanelik Eden Saldırganlar, Tekrar Gözaltına Alındı

Güncelleme:

Bursa'da genç kadın ile erkek arkadaşını darp ettikleri gerekçesiyle gözaltına alınıp serbest bırakılan saldırganlar, Cumhuriyet Başsavcılığı'nın kararıyla tekrar gözaltına alındı.

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde bir genç kadın ile erkek arkadaşını darp ettikleri gerekçesiyle gözaltına alınıp serbest bırakılan şahıslar hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yeniden gözaltı kararı verildi. Şahıslardan 3'ü yeniden gözaltına alındı.

ALIŞVERİŞ YAPAN KADIN SALDIRGANLARIN TACİZİNE UĞRADI

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde sözlü taciz ettikleri genç kadının erkek arkadaşının tepkisi üzerine saldırıp tekme tokat darp eden 5 kişi savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. Olay Orhangazi'de bir kafeteryada meydana geldi. İddiaya göre, alışveriş yaptığı sırada iki kişinin sözlü tacizine maruz kalan B.A. (24) adlı kadın, durumu erkek arkadaşı B.G.'ye (26) bildirdi.

GENÇ KADIN, DAYAK YİYEN ERKEK ARKADAŞININ ÜZERİNE KAPANDI

B.G. ile kimliği belirsiz şahıslar arasında yaşanan tartışma çevredekilerin araya girmesiyle yatıştırıldı. B.G. ve B.A. daha sonra çay içmek için bir kafeteryaya gitti. Kafetarya bahçesinde iki arkadaşın yanına gelen 5 kişi B.G.'ye saldırdı. Tekme tokat darp edilen erkek arkadaşını saldırganların elinden kurtarmaya çalışan B.A., yere düşen erkek arkadaşının üzerine kapandı. Genç kadın da vücuduna aldığı tekmelerle yaralandı.

GENÇ ÇİFT, HASTANEYE KALDIRILDI

Kafeterya çalışanlarının kurtardığı çift, sağlık ekibi tarafından hastaneye götürüldü. B.G.'nin vücudunda çok sayıda kırık olduğu bildirildi. Olayla ilgili çalışma yapan polis ekipleri, ismi açıklanmayan şüphelileri gözaltına aldı. Emniyette ifadeleri alınan 5 şüpheli, savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

YENİDEN GÖZALTINA ALINDILAR

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı, şahısların serbest bırakılmasından sonra harekete geçti. Başsavcılık serbest bırakılan şahısların yeniden gözaltına alınması için polise talimat verdi. Talimatın ardından olaya karışan 3 kişi gözaltına alınırken diğer şahısların yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Orhangazi 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (89)

TEKİRDAĞLI:

BU ÜLKEDE MEDYA ÜZERİNE GİDİNCE TEKRAR TUTUKLAMA YAPILAN KAÇINCI VAKA BU ADLİ MAKAMLAR GÖREVİNİN NE OLDUĞUNU BİLEMİYORLAR MI????

39
0
yanıtYanıtla
YUH ARTIK:

ULAN BU NASIL BİR DAYAK HELE BOTLU OLAN ADAM KAFASINI TEKMELİYOR BU ADAM NORMAL DEĞİL NASIL SERBEST KALIR ????

37
0
yanıtYanıtla
DOGAN:

yakalanması için çalışmalar devam ediyor niye bırakıyorsun niye arıyorsun adam haksızda olsa beş kişi saldırıyor izahı varmı bunun

35
0
yanıtYanıtla
real:

mahkemeler medya olmasa hiç doğru bir iş yapmayacaklar

35
0
yanıtYanıtla
Resul:

Şükür medya var. Onlarda olmasa adalet yerini bulamayacak.

34
0
yanıtYanıtla
ali:

dağbaşı mı ülen orası 5 kişi 1 kişiye vay vay erkeklere bak san

31
0
yanıtYanıtla
KISASA KISAS:

Neden tekrar alıyorsunuz ki nasıl olsa geri bırakacaksınız iki bin tl para cezası tamamdır bu işi adam kendi çözer bakın görün ne demek ya sevgilisinin yanında eşinin yanında adam dövmek ne demektir katil olur bu adam neden çünkü diğerlerine verecek bir ceza yok adam dövmenin cezası yokmuş bizde öğrenmiş olduk

29
0
yanıtYanıtla
ZYX:

Toplumun tepkisene göre mi adalet sağlanıyor. Güçlünün adaleti değil!! Adeletin gücü olmalı.

29
0
yanıtYanıtla
OSMAN:

ORTADA SÖZLE TACİZ VAR DAYAK VAR KİŞİYİ HÜRRİYETİNDEN YOKSUN BIRAKMA VAR. YARALAMA VAR ADAMLAR SERBEST. BU NE BİÇİM İŞTİR. HUKUK GEREĞİNİ YAPMAZSA SU AKAR YATAĞINI BULUR. HERKES YAPTIĞININ HESABINI VERMELİDİR. AMA YARGIDA YARGIDA OLMAZSA BU BAŞKA ŞEKİLDE OLUR BU SEFER DE DÜZEN BOZULUR.

26
0
yanıtYanıtla
PALADAYI:

TOPLUMDAN TEPKİ SESLERİ YÜKSELMESEYDİ GÖZALTINA ALINACAKLARI YOKTU.

23
0
yanıtYanıtla
Tüm 89 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title