Haberler

Dehşete Düşüren Cinayet! Gelinin Altınları İçin Damadı Öldürdüler

Güncelleme:

Şanlıurfa'da yeni evlenen çiftin evine giren hırsızlar, çiçeği burnunda damadı öldürüp altınları çaldı.

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde yeni evlenen çiftin altınlarını çalmak için eve giren hırsızlar, çıkan arbedede damadı öldürerek kayıplara karıştı.

EVİ ÖNCEDEN TESPİT ETTİLER

Haliliye ilçesine bağlı Veysel Karani Mahallesi'nde yaşandı. Yeni evlenen Engül çifti, 10 gün önce Veysel Karani Mahallesi'ndeki 5 katlı bir binanın birinci katına yerleşti. İddiaya göre, hırsızlar yeni evlenen çiftin altınlarını çalmak için önceden tespit ettikleri eve girdi. Gece geç saatlerde eve giren hırsızlar, damat Mehmet Engül (27) tarafından fark edilince arbede çıktı.

DAMADI BIÇAKLA ÖLDÜRDÜLER

Kimlikleri henüz belirlenemeyen hırsız ya da hırsızlar iddiaya göre eve girdikleri sırada damat Engül tarafından fark edildi. Çıkan arbede sırasında hırsız ya da hırsızlar Engül'ü bıçakla ağır yaralayarak kaçtı. Bıçak darbeleri ile ağır yaralanan damat Engül, ihbarla olay yerine giden 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Burada tedavi altına alına Engül, müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Engül'ün cesedi otopsi işlemleri için Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Şanlıurfa Haliliye 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (37)

HADİ BURDAN YAK:

Evine ve işyerine giren hırsızı öldürene ceza vermesinler . Nefsi müdafa olsun. Hırsızlıklar azalır.

23
0
yanıtYanıtla
MÜŞAVİR:

ALLAH RAHMET EYLESİN YAKINLARINA SABIRLAR DİLİYORUM.

23
0
yanıtYanıtla
duamdır:

Allah bizi ve sevdiklerimizi itten kopuktan uğursuzdan Allah korkusu nedir bilmeyen şeref yoksunu nefsinin kölesi olmuş olanlardan ve onların şerrinden korusun.

21
0
yanıtYanıtla
DÜRBÜNLÜ:

Yeni Türkiyenin ''Çukur'' izleyen halkının normalleşen eylemleri.

19
1
yanıtYanıtla
CONI:

aynen CUKUR EDHO boyle devam edin sonuc ortada

yanıt1
yanıt0
yalanınbatsınyalancısın:

suriyeliler yapmıştır kesin

9
9
yanıtYanıtla
mng:

Yapmamışlarsa çıkıp özür dileyecek misin?

yanıt1
yanıt0
Dgurbet:

Bu alçak canavarleri asmak gerekir sokak ortasinda asin bakalim bir diha yaparmi polis yakaliyor savci ve hakim serbest birakiyor yaptıklerini kar kaliyor

18
0
yanıtYanıtla
MERT:

bunun vebali kızlarını altınla satandandır. bu kadar altın para olmazsa olmaz diyende dir . altınla mutlu sonlar böyle biter yazı:(

5
13
yanıtYanıtla
Hakan cihat:

Bütün suç düğün dernek işlerinin maddi altın günü haline gelmesidir. Müslüman likta böyle bir durum yok. . Kim bu adetleri altını çıkardıysa allah belasını versin

17
1
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title