Haberler

Gazinodaki Silahlı Kavgayla İlgili Dava Başladı

Samsun'da 1 kişinin öldüğü, 3 kişinin de yaralandığı silahlı kavgayla ilgili 3'ü tutuklu 5 kişinin yargılanmasına başlandı.

Samsun'da 1 kişinin öldüğü, 3 kişinin de yaralandığı silahlı kavgayla ilgili 3'ü tutuklu 5 kişinin yargılanmasına başlandı.

Yılbaşı gecesi sabaha karşı İlkadım ilçesi Fuariçi'nde bulunan bir gazinoda çıkan silahlı kavgada, Cengiz Yılmaz (33) ve kardeşi Turgut Yılmaz (30) ile gazino sahibi Nedim Özfalcı (37) ve Ömer Özbaş (35) yaralanmış, ağır yaralanan Cengiz Yılmaz kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Olaydan sonra tutuklanan Turgut Yılmaz ile Erkan Öksüz (26) ve Servet Özfalcı (35) ile tutuksuz olan Nadir Onat ve Serkan Akay'ın yargılanmasına başlandı.

Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün görülen davada, Servet Özfalcı, "Ağabeyim Nedim Özfalcı ile birlikte olayın olduğu barı çalıştırıyoruz. Yılbaşı sabaha karşı Cengiz Yılmaz, Turgut Yılmaz ve Nadir Onat, iş yerimize geldiler. Gazinonun dışındaki güvenlikçi kapanmak üzere olduğunu, çalışanların temizlik yaptığını, bu saatten sonra müşteri almadıklarını söyledi. Buna rağmen ısrarla içeri girmek istediler. Gazinoya gidenlerin genellikle üst aramaları güvenlikçi tarafından yapılır. Üstlerini aratmadılar. Güvenlikçi, üzerleri aramadan içeri salmak istemeyince, bağırmalar çağırmalar oldu. Çıkan tartışmada Cengiz Yılmaz eline beline attı. Elini tutup boğuşmaya başladık. Daha sonra ikimiz kalktık. Cengiz birkaç adım geri gidip silahını çıkardı. Bana ateş etti ancak isabet ettiremedi. Yere düştüğümüzde kafam betona çarpmıştı. Silah sesini duyunca kafamdan vuruldum zannettim. Ölen Cengiz hedef gözetmeksizin sağa sola ateş ediyordu. Ben gazinonun içine girdim. Bu sırada ağabeyim Nedim Özfalcı'nın vurulduğunu söylediler. Bana doğru da 2 el ateş açıldı. Bu sırada gazino önündeki aracı kendime siper ettim" dedi.

Erkan Öksüz ise, "Cengiz Yılmaz, Turgut Yılmaz ve Nadir Onat zorla gazinoya girmek istediler. Cengiz Yılmaz ve Turgut Yılmaz silahlarıyla sağa sola ateş ediyorlardı. Her taraftan silah sesleri gelmeye başladı. Bu sırada Nedim Özfalcı'yı dövmeye başladılar. Cengiz Yılmaz yerde yatan Nedim'e ateş etti. Bu olayı görünce silahımı aldım. İşletme müdürümüze de ateş ettiler. Bu ateşi engellemek için ben de ateş ettim. Ancak silahım tutukluk yaptı. Gazinoya girdim. Dışarı çıkınca 3 el ateş açtım. Yine silahım tutukluk yaptı. Dışarıdan bizim üzerimize doğru yoğun bir şekilde ateş açıldı. Ben kimseyi vurup vurmadığımı bilmiyorum. Olayda ben yaralanmadım. Olay bu şekilde oldu" diye konuştu.

Olayda kardeşi ölen, kendisi de yaralanan Turgut Yılmaz, "Gazinoda çalışan arkadaşımız ziyaret gittik. İşe yeni girdiği için 'hayırlı olsun' diyecektik. Gazino girişinde bize saldırdılar. Bu sırada tabancamı çıkarıp yere doğru ateş ettim. Olay büyümesin diye aracıma kaçarken vurulduğumu hissettim. Peş peşe silah sesleri geldi. Ağabeyim Cengiz de yaralandı. Arkam dönük olduğu için ağabeyimi kimin vurduğunu görmedim. Olay bu şekilde oldu. Şikayetçiyim" ifadelerini kullandı.

Olayda yaralanan gazino sahibi Nedim Özfalcı ise, kendisini Turgut Yılmaz'ın yaraladığını ve şikayetçi olduğunu söyledi.

Duruşma ertelendi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Servet Özfalcı Turgut Yılmaz Cengiz Yılmaz Samsun Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title