Haberler

Gaziantep'te Sıpaya Akıl Almaz İşkence

Güncelleme:

Gaziantep'te çeşitli organları iple bağlanmış, çivili tahta ile işkence edilmiş bir sıpa bulundu. Kanlar içerisinde bulunan sıpa ameliyat edilecek.

Gaziantep'in Yavuzeli ilçesi Sarılar Mahallesi Rumkale mevkisinde, çivili tahta ile işkence yapılmış ve bazı organları iple bağlanmış halde bir sıpa bulundu. Vatandaşların ihbarı ile harekete geçen hayvanseverler tarafından ipi çözülen hayvan, Gaziantep'teki Sarıkız Hayvan Barınağı'na getirildi. Burada tedavisi süren sıpa, Cuma günü ise Hatay'da ameliyat edilecek.

İhbar üzerine sıpayı bulan Cahide Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Cemal Güneş Tosun, hayvanın zarar gören organının ameliyatla alınacağını belirterek, "Sıpanın çeşitli organları ip bağlı şekilde dereye atıldığı ihbarı geldi. Gerçekten o vaziyetteydi. Çok kötü bir kanaması vardı. İpi çıkarttık, Cuma günü Hatay'da ameliyata göndereceğiz. Ayağında iğneli bir şey ile yada çivili tahta ile vurulmuş. Resmen işkence görmüş havyan. Enfeksiyonu var, giderildikten sonra Cuma günü başarılı bir operasyon ile zarar gören organı alınacak" dedi.

HAYVAN YASASI İÇİN MECLİSE ÇAĞRI

Tosun, milletvekillerinden hayvanlara şiddet ve işkencenin önüne geçilebilmesi için gereken yasanın çıkarılmasını isteyerek, "Bu hayvanlar hep mal kapsamında görünüyor. Ne zaman can kapsamına alınırsa, işkenceden kurtulur. Meclis'teki hayvanlarla ilgili bekleyen yasanın bir an önce çıkmasını istiyoruz. Bu yasanın bir an önce çıkması gerekiyor. son dönemlerde de bu hayvanlara işkenceler arttı.Önünü alamaz olduk. Bu yasanın bir an önce çıkması gerekiyor" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Yavuzeli Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (31)

sıpacık:

bak sıpa kardeş bunu sana yapanlar asıl hayvan

13
1
yanıtYanıtla
Comment:

Allah cezanizi versin serefsizler.

12
0
yanıtYanıtla
Fakir Ali:

Eskiden böyle olaylar olmuyordu,17 yıldır hayvanlara yapılan zulüm tavan yaptı.

6
5
yanıtYanıtla
müslüman kürt:

tarih boyunca yoldan çıkmış kavimler vardır ve helak olmuşlardır bir çok örnegi var günümüzde ALLAH sonumuzu hayır etsin inşallah

yanıt1
yanıt0
!!:

canavarsın

6
0
yanıtYanıtla
Hakkaniyet:

Burada kimin hayvan oldugu belli

6
0
yanıtYanıtla
TARÇIN:

ALLAH SİZE DERMANI OLMAYAN DERTLER VERSİN ACILAR İÇERİSİNDE GEBERİN AĞZI DİLİ OLMAYAN MASUM BU CANLI SİZE NE YAPTI? RABBİM AHINI KOYMASIN CİĞERLERİNİZ PARÇALANSIN AĞZINIZDAN GELSİN İNŞALLAH. . . .

5
0
yanıtYanıtla
ogun:

Namusuz serefsizler

5
0
yanıtYanıtla
tibet:

kızınca hayvanlaşma diye bağıranlar bir daha düşünsün ve artık insanlaşma diye bağırsınlar çünki bu şerefsizliği bi hayvan insana yapmaz allah belanızı versin nasıl kıydınız masum bi canlıya

4
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Acaba bunu yapan bir insan mı çok merak ediyorum onlar yüce Mevla tarafından insanlara gönderilen sessiz kuldur diyor mevlam lütfen onların da bir canlı olduğunu düşünün insanın kendisine yapılmasını istemediği bir şeyi diğer canlılara yapmaması daha iyi olur düşünüyorum neden bu hallere düştük ne demiş büyükler önce çocuklarınıza ahlakı öğretin gerisi gelir demişler aksi takdirde ahlaksız bir gelecek yetişir demiş bu gün bakıyorum bu insanları görünce ne kadar doğru bir söz olduğunu anlıyoruz

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title