Haberler

İslahiye'deki Market Hırsızlığı Güvenlik Kamerasında

Güncelleme:

Gaziantep'in İslahiye İlçesi'nde, kar maskeli bir şüphelinin, kilidini kırarak girdiği iki ayrı marketten 13 bin liralık sigara ile 3 bin lira çalması güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, geçen pazartesi günü saat 02.00 sıralarında meydana geldi. Yeni Mahalle'de yan yana marketleri bulunan Mehmet Aslan ile Ali Akcan, sabah saatlerinde geldikleri işyerlerinin kapısını açık bulunca, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine gelen polislerin yaptığı incelemede, kapısı kırılarak girilen Mehmet Aslan'ın marketinden 9 bin liralık sigara ile 2 bin lira, Ali Akcan'ın marketinden ise 4 bin liralık sigara ile bin lira para çalındığını belirledi.

HIRSIZLIK GÜVENLİK KAMERASINDA

Yapılan inceleme sırasında soyulan Mehmet Aslan'ın sahibi olduğu marketteki güvenlik kamerasını da incelemeye aldı. Güvenlik kamerası kayıtlarını izleyen polis, gece geç saatlerde markete giren ve tanınmamak için kar maskesi takan bir kişiyi fark etti. Rahat tavırları ile dikkat çeken ve uzun süre markette kalan kar maskeli soyguncu, raflarda bulunan sigaraları poşetlere doldurdu ve ardından elindeki levyeyle açtığı kasadaki parayı alarak kaçtı. Polis, güvenlik kamerası görüntüleri ile işyerinde yaptığı parmak izi incelemesi ile kimliğini saptamaya çalıştığı şüpheliyi bulmaya yönelik çalışma başlattı.

YARIM PAKET SİGARAMI BİLE ÇALMIŞ

Market sahibi 34 yaşındaki Mehmet Aslan ise hırsızın kendisini 11 bin lira zarara uğrattığını, bununla da yetinmeyerek masada duran yarım paket sigarasını da çaldığını belirterek, "Gece yarısından sonra marketi kapatarak eve gittim. Sabah ekmek getiren fırıncılar kapıyı açık görünce bizi aradı. Gelince hırsızlığı fark ettik ve polisi aradık. Güvenlik kameralarına bakınca şoke oldum. Çünkü çok rahat davranıyor ve ne var ne yok çalıyor. 9 bin liralık sigara ile kasadaki 2 bin lira paramı çaldı. İçimin yandığı tek şey ise o kadar sigaranın gitmesi değil, markette bıraktığım yarım paket sigaramı çalmış olması" dedi.

Aslan gibi hırsız mağduru olan komşu marketin sahibi Ali Akcan ise, "4 bin liralık sigara ile bin lira param çalındı. Ben marketimin üzerinde oturuyorum. Gece ses duyduk ama kardeşimin marketi kapattığını düşünerek umursamadım. Maalesef ben kapatıldığını düşünürken, hırsız marketi açıp soyuyormuş" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Aslan Ali Akcan Gaziantep Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Anneye fitre verilir mi? Kara Ağaç Destanı nerede çekiliyor, setleri nerede? Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title