Haberler

Gazetecinin "Neden yaptınız" sorusuna kapkaç şüphelisinden yanıt: Seni de gasp ederim

Güncelleme:

Gaziantep'te 6 kişiyi gasp eden 2 kapkaççının adliyeye sevki sırasında, bir gazetecinin kapkaççılardan birine sorduğu "Neden gasp ettiniz?" sorusuna, "Seni de gasp ederim" yanıtı geldi.

Gaziantep'te 6 kişinin cep telefonunu ve çantalarını gasp eden 2 kapkaççı polisin harekete geçmesi üzerine yakalandı. Yakalanan kapkaççılar adliyeye sevk edildi

Bir gazetecinin "Neden gasp ettiniz?" sorusuna, kapkaççılardan birinin verdiği yanıt ise pes dedirtti. Soru karşısında öfkelenen kapkaççı gazeteciyi tehdit ederek "Çek, çek iyi çek. Seni de gasp ederim. Dışarıda seninle denk gelmeyeyim" dedi.

Gazetecinin 'Neden gasp ettiniz' sorusuna kapkaç şüphelisinden yanıt: Seni de gasp ederim

Kentin 6 farklı noktasında kapkaç yöntemiyle hırsızlık yapıldığı ihbarını alan polis ekipleri harekete geçti. Güvenlik kameralarını inceleyen Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, motosikletle kapkaç yapan 2 şüphelinin kimliğini belirledi.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

Polisin sıkı çalışmasıyla kıskıvrak yakalanan A.A. ve Ş.M.A. gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilen 2 şüpheli, adliyeye sevk edildi.

GAZETECİYİ TEHDİT ETTİ

2 kapkaç şüphelisi adliyeye sevk edildikleri esnada basın mensuplarına tehditte bulundu. Gazetecilerin sorularına öfkelenen şüphelilerden biri, "Çek, çek iyi çek. Seni de gasp ederim. Buradan çıkayım seninle görüşeceğim. Dışarıda seninle denk gelmeyeyim" dedi.

Gazetecinin 'Neden gasp ettiniz' sorusuna kapkaç şüphelisinden yanıt: Seni de gasp ederim

OLAY GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Motosikletli şüphelilerin kapkaç yaptığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Sokakta yürüyen bir kadının kolundaki çantayı kapkaç yöntemiyle çalan motosikletli şüpheliler gözden kaybolurken, çantası çalınan kadının kapkaççıların peşinden koştuğu görülüyor. Görüntülerde kaldırımda duran bir gencin elindeki cep telefonunun kapkaç yöntemiyle çalınması da yer alıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cep Telefonu Gaziantep Haberler

500

Yorumlar (6)

yeter ya yeter:

Yeter ya yeter kesin kafalarını , insan görünümlü fare bokları , solucan suratlılar , birde toplumun içinde geziyor böyleleri . infaz edin infaz. yeter ya yeter

10
0
yanıtYanıtla
Fevzi:

Parmaklarını kesin bakayım bir daha yapabiliyor mu?

6
0
yanıtYanıtla
HER YERDE ADALET, HERKESE ADALET:

BU SOYSUZ HIRSIZLARIN, GASPÇILARIN, DOLANDIRICILARIN EMNİYETTE, ADLİYELERDE SIRTLARINI DAYADIKLARI DAYILARI VAR. ONUN İÇİN SUÇ İŞLEMEKTEN ÇEKİNMİYOR KANI BOZUKLAR. ALLAH, ONLARIN DA ONLARI YARDIM EDEN KANUN UYGULAYICILARIN DA BELALARINI VERSİN.

4
0
yanıtYanıtla
adem:

Nasılsa serbest bırakılacak gazeteciyi de gasp eder . Polisi de gasp eder ama Dipnot savcı ve hakimlerimizi gasp edemezler çünkü ozaman tck maddelerindeki ince ayrıntılar devreye girer

2
0
yanıtYanıtla
ALİ:

BU HABERDEN ÖNCE SURİYE İLE İLGİLİ HABERDE YORUM BÖLÜMÜ YOKTU, RUSYA NEDEN SURİYEYİ VURUYOR, NEDEN DUR DENİLMİYOR BU RUS GAVURUNA YAZIK DEĞİLMİ SANA NE SURİYENİN DURUMUNDAN . BAK TÜRKİYE SINIRI DOLUP TAŞIYOR SURİYELİLERLE

2
0
yanıtYanıtla
uCube:

Ben zaten anlamıyorum ki, başkasının çocuğu suçsuz içeride 10/15 yıl yatıyor. Böyleleri ise hem bir sürü suçu dosya da yazıyor girip çıkıyor tekrar aynı işler peşinde koşuyor. Şunlara okkalı ceza verseniz de, af filan falan da yaramasa zaten dışarıda bir işe yaramıyorlar bari içeride yatsınlar ömür boyu, orada çalıştırın.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title