Haberler

Gazeteci Abdurrahman Dilipak'tan Dünya Kadınlar Günü'nde Kadınlara Ahlaksız Sözler

Güncelleme:

Gazeteci Abdurrahman Dilipak, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde kaleme aldığı yazıda kadın yürüyüşlerine katılanlara yönelik tepki çeken ifadeler kullandı.

Dilipak, "Bizde 8 Mart 2016'da 'Feminist Gece Yürüyüşü' ile önce feminist gösteriye, ardından gay ve lezbiyenlerin, fahişelerin sokaklara çıktıkları bir gösteriye döndü. Bunların aile diye bir meseleleri yok. 'İffet'le dalga geçiyorlar, fahişelikten yanalar. Bunu özgürlük olarak görüyorlar" diye yazdı.

Dilipak'ın yayımlanan yazısının ilgili bölümü şöyle:

Bizde 8 Mart 2016'da "Feminist Gece Yürüyüşü" ile önce feminist gösteriye, ardından gay ve lezbiyenlerin, fahişelerin sokaklara çıktıkları bir gösteriye döndü. "Dünya Emekçi Kadınlar" günü önce "Dünya Kadınlar Günü"ne döndü, ardından "Feminizm" üzerinden gay ve lezbiyen gösteriye döndü. Sloganları "Lilith'in Sürtükleriyiz" , "Dolapta zıkkımın kökü, sokakta isyan var", "Tam iffetli olacam bi gülme geliyo", "Zıvanadan çıkalım", "…mişim kime ne!", "Namusumu kirletmeden duramam" gibi daha buraya yazamayacağım bir sürü abukluklara döndü!

"BUNU ÖZGÜRLÜK OLARAK GÖRÜYORLAR"

Bunların, Suriyeli, Filistinli, Mısırlı, Yemenli kadınlarla, kızlarla, annelerle bir ilgisi yok. Aile diye bir meseleleri yok. "İffet"le dalga geçiyorlar, fahişelikten yanalar. Bunu özgürlük olarak görüyorlar.

"Kadın hakları" diyorlar da, artık kadın-erkek birbirine karıştı. "Cinsiyet eşitliği"nden vazgeçtiler, "cinsiyetsiz bir toplum" için çalışıyorlar. "Kadın" da "yok" onlar için, "aile" de. Biz "hanım", "hatun" diyoruz. Önce "bay-bayan" dediler, olmadı "kadın-erkek" dediler. "beyefendi-hanımefendi" mi kaldı! "Efendi" demek yasayla yasaklandı ya! "Ana-anne, hala, teyze, nine" zaten yok. Kim ki onlar! Cinsiyet ayırımı da yok artık. Transseksüel, biseksüel tipler. Kadın gibi erkek, erkek gibi kadın. Şeytana köle olmanın adını "özgürlük" koydular. Artık "Dünya kadınlar günü" de cinsiyetçi, ayırımcı bir gün olduğu için artık birkaç sene sonra kaldırırlar herhalde!? "Cinsiyetsiz eğitim"in, "başarı"ya odaklanmış ve "gayeye giden her yolu meşru sayan", "Lilith'in çocukları"nın, bizim, Osmanlı'yı "Lale devri"nden ibaret sanan "Tanzimat kafalı" "Lale devri çocukları"nın varacağı yer orası!

"BİRİLER AİLEYE SAVAŞ AÇTI"

Neyse, işte durum bu. Bakalım bugün bizim siyasiler, bürokratlar, kadın dernekleri neler söyleyecekler.

Suriye'den ve aileden söz edecekler mi? Birileri aileye savaş açtı. "Topyekun bir savaş".. Evlilik dışı beraberlik ve çocuksuz bir toplum için!. Allah şerlerinden emin eylesin.(Amin)

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Emekçi Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (367)

Mahmut:

Terbiyesizlikten başka bir şey degil. Gerici zihniyete hizmet ediyor.

11
74
yanıtYanıtla
Deli Oğlan...:

SİZİN İLERİCİNİZ NE DİYOR. . . ONU DUYALIM BİRDE !! HER TÜRLÜ PİSLİĞİ YAPMAK MÜBAH MI DİYOR. . . HER İKİ CİNS İÇİNDE. . . SİZİN ZİHNİYETİNİZ 1 ASIRDIR NE HALT ETMİŞ, HEYKEL (HAŞA PUT) YAPMAKTAN VE DÜNYADAKİ HER TÜRLÜ PİSLİĞİ ÜLKEMİZE SOKMAKTAN BAŞKA. . . HAAA BİRDE HALKIN TÜM DEĞERLERİNİ AŞAĞILAMAKTAN BAŞKA. . . .

yanıt19
yanıt0
VATANDAŞ:

Senin eşin çocukların da bu görüşünün doğrultusunda hayat sürsün elbet bir gün pişman olacaksın.

yanıt12
yanıt1
ASLI:

Sizin gibilere ne deniyor gevşek mi ?

yanıt0
yanıt0
HAVZALI:

BENCE MANTIKLI, ADAM UYDURMUYOR. GÖZÜMÜZÜN ÖNÜNDE YAŞANAN ŞEYLER BUNLAR

69
11
yanıtYanıtla
Furkan:

Adam doğru diyor neresinde ahlaksız sözler var, maalesef günümüzde hak savunucuları diye öne sürümleriniz hep ahlakı bozanlar ...

67
10
yanıtYanıtla
Melike:

Başlık çok itici. Ben de kendisini uzaktan az çok adını duymuşluğum var. Ama başlıkta karalama varmış gibi. Sizce de öyle değil mi? Ben de bir kadın bireyim. Sözlerinde bir yanlışlık göremedim. Gören kim ?

64
5
yanıtYanıtla
!:

BEN! ONLARDAN BİRİ OLDUĞUM İÇİN DEĞİL, ONLAR DA VAR OLDUĞU İÇİN! SİZ SEVSENİZ DE SEVMESENİZ DE DÜNYADA ÇEŞİT ÇEŞİT İNSAN VAR VE HİÇBİRİ HEM DE HİÇBİRİ SİZİN YA DA BAŞKA BİRİNİN FİKİRLERİNE GÖRE YAŞAMAK ZORUNDA DEĞİL. HERKES KENDİ ÖNÜNE BAKSIN, ÇOK KORKUYORSANIZ DA KENDİ EVLADINIZA DİKKAT EDİN, BAŞKALARININ EVLATLARINA DEĞİL.

yanıt2
yanıt7
Ilginc:

Doğrular i soylemek ahlaksizlik oldu.

61
8
yanıtYanıtla
ARABİŞ:

akıl hastası olduğu yüzünden belli birde peşinden gider yobazlar

11
54
yanıtYanıtla
Tüm 367 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title