Haberler

Xbox Game Pass'in Nisan 2023 oyunları oyunlar belli oldu

Güncelleme:

Xbox Game Pass'in Topluluk Lideri Megan Spurr'ün Xbox Wire'dan yaptığı paylaşımda Xbox Game Pass'e Nisan 2023'te eklenecek oyunları açıklandı. Bu ay kullanıcılarına Ghostwire Tokyo, Minecraft Legends ve daha fazlasını veren Xbox, kullanıcılarını sevindirdi.

Xbox Game Pass, ilk kez piyasaya sürüldüğünden bu yana oyuncular için popüler bir abonelik hizmeti olmuştur ve düşük aylık bir ücret karşılığında seçilebilecek geniş bir oyun yelpazesi sunmaktadır. Nisan 2023'te, Xbox Game Pass aboneleri her türden oyuncu için saatlerce eğlence sağlayacak birçok heyecan verici yeni oyun bekliyor olacak.

XBOX GAME PASS NİSAN 2023 OYUNLARI

  • Loop Hero (Konsol ve PC) - 4 Nisan
  • Iron Brigade (Konsol ve PC) - 6 Nisan
  • Ghostwire: Tokyo (Bulut, konsol ve PC) - 12 Nisan
  • NHL 23 (Konsol) - 13 Nisan
  • Minecraft Legends(Bulut, konsol ve PC) - 18 Nisan

Ayrıca Goat Simulator da bulut, konsol ve PC platformları için Xbox Game Pass kitaplığına geri döndü.

Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

Loop Hero

Lich, dünyayı zamansız bir döngüye soktu ve sakinlerini hiç bitmeyen kaosa sürükledi. Cesur kahraman için her benzersiz keşif döngüsü boyunca düşmanları, binaları ve araziyi yerleştirmek için mistik kartlardan oluşan genişleyen bir deste kullanın.

Xbox Game Pass'in Nisan 2023 oyunları oyunlar belli oldu

Iron Brigade

Mobil Siper Tugayı'na katılın ve Tim Schafer'in Double Fine Productions'ından bu Tower Defense Shooter'da insanlığı kötü Monovision tehdidinden koruyun. Savaşın gidişatını lehimize çevirmek için mobil ateş gücü ve sabit savunmanın bir kombinasyonunu kullanın.

Ghostwire: Tokyo

Tokyo, ölümcül doğaüstü güçler tarafından istila edilir, çünkü tehlikeli bir okültist şehir nüfusunun bir anda yok olmasına neden olur. İntikam arayışında güçlü bir spektral varlıkla güçlerinizi birleştirin ve yeni Spider's Thread güncellemesi de dahil olmak üzere 12 Nisan'da Ghostwire: Tokyo'da bilinmeyenle yüzleşirken kayboluşun ardındaki karanlık gerçeği ortaya çıkarmak için güçlü bir yetenek cephaneliğinde ustalaşın.

Xbox Game Pass'in Nisan 2023 oyunları oyunlar belli oldu

NHL 23

Game Pass Ultimate üyeleri, 13 Nisan'da EA Play aracılığıyla EA Sports NHL 23'te çığır açan hokey deneyimini yaşayabilir. Arkadaşlarınızı kapmanın, buza çarpmanın ve tarih yazmanın zamanı geldi. Ultimate Team'e kadın oyuncuların eklenmesi ve platformlar arası eşleştirme ile şimdiye kadarki en bağlantılı Chel'i deneyimleyin.

Minecraft Legends

Domuzcuklar Overworld'ü tüketmekle tehdit ediyorlar. Bu nazik toprakların ihtiyaç duyduğu kahraman sen misin? Yeni arkadaşlar ve tanıdık çetelerle ittifaklar kurmak için yemyeşil biyomları keşfedin, ardından destansı savaşlarda domuz yavrularıyla yüzleşin. Ama dikkatli olun – her zaman karşı koyarlar.

Xbox Game Pass'in Nisan 2023 oyunları oyunlar belli oldu

15 NİSAN'DA XBOX GAME PASS'TEN AYRILACAK OYUNLAR

  • Life is Strange: True Colors (Bulut, konsol ve PC)
  • Moonglow Bay (Bulut, konsol ve PC)
  • Panzer Crops II (PC)
  • Rainbow Six Extraction(Bulut, konsol ve PC)
  • The Dungeon of Naheulbeuk (Bulut, konsol ve PC)
  • The Long Dark (Bulut, konsol ve PC)
  • The Riftbreaker (Bulut, konsol ve PC)
Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Minecraft Legends Tokyo xbox Gamegar Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title