Haberler

Forza Horizon 5, E3'te En Çok Beklenen Oyun Ödülü'nü kazandı

Güncelleme:

E3 2021 etkinliği 15 Haziran itibai ile resmi olarak bitti. Programda pek çok oyun tanıtıldı ve daha önce duyurulan oyunlar hakkında detaylar verildi. Etkinlik sonrası ESA, gösterinin en iyi oyunlarından ve sunumlarından bazılarını vurgulayan bir ödül töreni düzenledi. Duyurulduğu ilk günden itibaren büyük ilgi toplayan Forza Horizon 5, E3'te En Çok Beklenen Oyun Ödülü'nü kazanarak Far Cry'ı da geride bıraktı.

Bu yıl Los Angeles'ta fiziksel bir E3 etkinliği olmasa da E3 2021 tamamen dijital bir etkinlik olarak gerçekleşti. ESA, E3 2021 etkinliğini düzenlediği ödül töreniyle kapattı. Birbirinden önemli oyunların tanıtımlarının yapıldığı etkinlik canlı olarak yayınladı ve milyonlarca izleyiciye ulaştı. En çok beklenen oyun olan Forza Horizon 5, gösterinin en iyi anlarından bazılarını vurgulayan kısımda da gösterilerek büyük beğeni topladı.

STALKER, Far Cry 6, Battlefield 2042, Halo Infinite , Breath of the Wild 2 gibi birbirinden farklı yapımların tanıtımları yayımlanırken pek çok oyunun da çıkış tarihi açıklandı. Etkinlikte GTA 6 hakkında detaylar da bekleniyordu ancak herhangi bir açıklama yapılmadı.

HALO INFINITE YETERİNCE İLGİ GÖRMEDİ

Etkinlikte açıkça görüldü ki, Halo Infinite gibi endüstri devlerinin yanında pek çok harika bağımsız / indie yapımcısılarına da büyük ilgi duyuldu. Bu nedenle Forza Horizon 5'intüm E3 2021 şovunun en çok beklenen oyunu olarak çıkması da izleyiciler için şaşırtıcı oldu.

E3 2021 ÖDÜL TÖRENİ KAZANANLARI BELLİ OLDU

Sanal tören, bu yılın yalnızca çevrimiçi olarak düzenlendi. E3'ün medya ortaklarından seçilen jüri üyeleri, canlı yayında sırasında sergilenen oyunları değerlendirdi.

Jüri üyeleri arasında IGN, GameSpot, PC Gamer, GamesRadar+, IGN China ve Tencent'e ait oyun sitesi Game Bonfire'dan editörler de yer aldı. Üyeler, Microsoft'un Xbox & Bethesda Games Showcase'ini en iyi sunum olarak seçti ve dört günlük etkinlik boyunca "En Çok Beklenen oyunu" seçti.

  • En Çok Beklenen Ubisoft Oyunu - Mario + Rabbids: Spark of Hope
  • En Çok Beklenen Gearbox Oyunu - Tiny Tina's Wonderlands
  • En Çok Beklenen Xbox Oyunu - Halo Infinite
  • En Çok Beklenen Square Enix Oyunu - Marvel's Guardians of the Galaxy
  • En Çok Beklenen PC Gaming Show Oyunu - Songs of Conquest
  • En Çok Beklenen Future Games Show Oyunu - Immortality
  • En Çok Beklenen Intellevision Oyunu - Asteroids
  • En Çok Beklenen Indie Showcase Oyunu - Falling Frontier
  • En Çok Beklenen Freedom Games Oyunu - Airborne Kingdom
  • En Çok Beklenen Capcom Oyunu - The Great Ace Attorney Chronicles
  • En Çok Beklenen Nintendo Oyunu - The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2
  • En Çok Beklenen Yooreka Oyunu - Loopmancer
  • En İyi Sunum: Xbox & Bethesda Showcase
  • En Çok Beklenen Oyun - Forza Horizon 5
Şimal Güdüm
Haberler.com - Gamegar

Gamegar Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

26 NİSAN TV YAYIN AKIŞI #128250 Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 26 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title