Haberler

Fortnite büyük değişikliğe gidiyor! Sıfır inşa modu eklendi

Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde Fortnite'ta inşa modunun kaldırılacağına dair söylentiler yayılmıştı ve Fortnite ekibi dün akşam Fornite sıfır inşa modunu duyurdu. Fortnite'a eklenen sıfır inşa modu ile oyuna yeni bir soluk geldi.

Epic Games'in oynaması ücretsiz popüler battle royale oyunu Fortnite'ı diğer oyunlardan ayıran en önemli özelliği yapı inşa özelliğiydi. Düşman ile çatışma sırasında yapılar inşa ederek rakibinizden korunabilir veya daha güvenli bir alan oluşturabiliyordunuz.

Fortnite'ın 29 Mart tarihinde yayınladığı duyuruda, "Sıfır İnşa silah, eşya ve hareket becerilerinizi ölçen bir oyun tarzı. Sıfır İnşa Keşfet sayfasında Tekli, Çiftli, Üçlü ve Ekipli oyun modlarıyla bulunabilir." sözlerine yer verdi.

Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

Lobideyken "OYNA!" butonunun üzerindeki "DEĞİŞTİR" butonuna tıklayarak Keşfet sayfasına erişebilirsiniz. Sıfır inşa modunda yapıların gitmesi üzerine oyunculara ek bir kalkan takviyesi verildi. Şarj olabilen kalkan kaplamaları sayesinde ekstra güvenliğiniz bulunacaktır.

Fortnite büyük değişikliğe gidiyor! Sıfır inşa modu eklendi

Sıfır İnşa'da tüm oyuncuların ilk savunma hattı inşa değil, şarj olabilen kalkan kaplamalarıdır. Yükselticilerle zeplinlere ulaşın veya rakiplerinize tepeden saldırmak için yükseklere tırmanın. Azmin Zaferi'ne giden yolda siperden sipere koşarken depar atmayı da unutmayın!

FORTNITE SIFIR İNŞA FRAGMANI

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Epic Games Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title