Haberler

Galatasaray'ın Yollarını Ayırdığı Riekerink, 41 Maçta 2 Kupa Kazandı

Galatasaray'da kötü gidişin sebebi olarak gösterilen ve görevine son verilen Jan Olde Riekerink, sarı kırmızılı takımla çıktığı 41 maçta 2 kupa kazanma başarısı gösterdi.

Galatasaray'da futbol takımının başına getirilmesinin ardından sık sık eleştirilerin hedefi olan ve bu görev için yeterli niteliklere sahip bulunmadığı ileri sürülmesine karşın iki kupa kaldıran Jan Olde Riekerink'le yollar ayrıldı.

BİR SENE DAYANAMADI

Geride kalan sezona Hamza Hamzaoğlu yönetiminde başlayan, ardından ise Mustafa Denizli'yi göreve getiren sarı-kırmızılı yönetim, tecrübeli teknik adamın da istifasının ardından 16 Mart 2016 tarihinde A takımı teslim ettiği Jan Olde Riekerink'le 336 gün çalışmış oldu.

GÖREV ONA KALDI

Galatasaray Kulübü'nde ilk olarak 19 Şubat 2016 tarihinde futbol akademi direktörü sıfatıyla alt yapının başına getirilen Hollandalı çalıştırıcı, Denizli sonrası sürpriz şekilde A takımın başına geçti.

41 MAÇTA 2 KUPA

Başlangıçta sezon sonuna kadar geçici olarak bu görevi üstleneceği açıklanan Riekerink'le 30 Haziran 2016 tarihinde ise 1 yıllık mukavele imzalandı. Galatasaray'da 41 resmi maça çıktı, 2 kupa kaldırdı.

Jan Olde Riekerink, 336 gün görevde kaldığı Galatasaray Futbol Takımı ile 41 resmi maça çıkarken, Ziraat Türkiye Kupası ve TFF Süper Kupa şampiyonlukları yaşadı. Hollandalı çalıştırıcı, sarı-kırmızılı ekiple Süper Lig'de 29, Türkiye Kupası'nda 11 ve TFF Süper Kupa'da 1 olmak üzere 41 müsabakada boy göstermiş oldu.

Ligde çıktığı 29 müsabakada 15 galibiyet, 6 beraberlik ve 8 yenilgi gören Riekerink yönetimindeki Galatasaray, bu maçlarda rakip ağları 58 kez havalandırıp, kalesinde ise 33 gol gördü.

Sarı-kırmızılı takım, bu dönemde 11 Türkiye Kupası maçı oynarken, 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgi elde etti. Attığı 26 gole karşılık ise kalesinde 13 gole engel olamadı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mustafa Denizli Hamza Hamzaoğlu Türkiye Kupası Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title