Haberler

    Galatasaray 6-0 Akhisar Sneijder'in Topuk Pası Canlı Yayında Oldu

    FutbolArena - Spor Toto Süper Lig 19. haftasında oynanan Galatasaray - Akhisar Belediyespor maçında sarı kırmızılılar 6-0 gibi farklı bir skorla galip gelirken, Bruma'nın dışında yıldız futbolcu Sneijder de karşılaşmada öne çıkan isimlerden biri oldu.

    FutbolArena - Spor Toto Süper Lig 19. haftasında oynanan Galatasaray - Akhisar Belediyespor maçında sarı kırmızılılar 6-0 gibi farklı bir skorla galip gelirken, Bruma'nın dışında yıldız futbolcu Sneijder de karşılaşmada öne çıkan isimlerden biri oldu.

    Galatasaray 6-0 Akhisar Belediyespor maçı golleri

    Spor Toto Süper Lig 19. haftasında TT Arena'da Akhisar Belediyespor'u konuk eden Galatasaray sahadan 6-0 gibi farklı bir skorla galip ayrılırken, özellikle Yasin Öztekin'in attığı 3. golde Sneijder'in topuk pası geceye damgasını vurdu.

    "BEN BÖYLE BİR ŞEY GÖRMEDİM."

    Galatasaray - Akhisar Belediyespor maçının 33. dakikasında Yasin Öztekin'in attığı gol öncesinde Sneijder'in, Podolski'ye verdiği topuk pasına A Spor'da yorumculardan övgü dolu sözler geldi. Levent Tüzemen, "Akhisar savunması kötü diyoruz ve hakikaten kötü. Ancak bu topuk pasına ne yapabilirler? Hiçbir şey. Herkes çarşıya gitti." derken, İlker Yağcıoğlu ise, "Bu pasa hiçbir şey yapılmaz. Dünyanın en iyi stoperi bile bu pas karşısında pozisyon almakta zorlanır." diye konuştu.

    Wesley Sneijder bu asistle birlikte bu sezonki 9. asistini yaptı. Ardından 10. asistini Bruma'ya ve 11. asistini de Sinan Gümüş'e yapan Sneijder Türkiye Kupası ve Beşiktaş ile oynanan Süper Kupa finalinde de birer asist yapmıştı. Sneijder toplamda 13. asistine ulaştı. Wesley Sneijder'in ligdeki 11 asisti Galatasaray'daki en yüksek asisti oldu.

    SÜPER LİG'DE ASİST KRALLIĞI

    Sneijder, Süper Lig'de bu sezon asist krallığında zirvede yer alıyor. Sneijder'i 7'şer asistle Fenerbahçe'den Jeremain Lens ve Beşiktaş'tan Ricardo Quaresma takip ediyor.

    Öte yandan geçen sezon 22 lig maçında 2 gol atan Semih Kaya, bu sezon ligde 8 maçta 2. golüne ulaştı. Semih son olarak Osmanlıspor maçında sol ayağı ile gol atmıştı.

    Kaynak: Futbolarena.com / Spor

    Akhisar Belediyespor Wesley Sneijder Galatasaray Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title