Haberler

FOX'un Ünlü Sunucusu 10 Yıldır Ellerini Yıkamadığını İtiraf Etti

Güncelleme:

ABD'nin en büyük televizyon kanallarından FOX'un haber sunucularından biri olan Pete Hegseth, canlı yayında 10 yıldır ellerini yıkamadığını itiraf etti.

ABD'nin en büyük televizyon kanallarından FOX'un haber sunucularından biri olan Pete Hegseth, canlı yayında 10 yıldır ellerini yıkamadığını itiraf etti.

FOX'un Ünlü Sunucusu 10 Yıldır Ellerini Yıkamadığını İtiraf Etti

KENDİNİ KORUMAK İÇİN AŞI OLUYOR

Kendini korumak için aşı olduğunu söyleyen Hegseth, 2019 yılında "canlı yayın dışında söylediklerini canlı yayında da söyleme" kararı aldığını belirtti. Kendisiyle beraber programı sunan meslektaşları Ed Henry ve Jedediah Bila'nın kalan pizza parçalarını yemesiyle ilgili şaka yapmaları üzerine Hegseth bu sözleri sarf etti. Hegseth'in sözlerine kimi sosyal medya kullanıcıları mikropların abartıldığını söyleyerek destek verirken kimileri ise elleri yıkamanın hijyen için gerekli bir şey olduğu yorumunu yaparak karşı çıktı. Princeton Üniversitesi'nden 2003 yılında mezun olan ve ardından Harvard Üniversitesi'nde yüksek lisans yapan Hegseth, çıplak gözle göremediği için mikropların gerçek olmadığını düşündüğünü söyledi.

FOX'un Ünlü Sunucusu 10 Yıldır Ellerini Yıkamadığını İtiraf Etti

"ŞAKA YAPTIM"

Hegseth, daha sonra USA Today'e yaptığı açıklamada bu sözleriyle şaka yaptığını belirtti: "İnsanların ceplerinde şişelerce Purell (el temizleme jeli) ile dolaştıkları bir toplumda yaşıyoruz, ellerini günde 19 bin defa yıkarlarsa hayatlarını kurtaracaklarını düşünüyorlar. Tabii ki kendime bakıyorum ancak bazı şeylerle ilgili olarak bu kadar takıntılı davranmıyorum."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri TV Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki!
500

Yorumlar (32)

yine mi Adana diyen adam:

bende Fatih Mandalina sandim

9
13
yanıtYanıtla
Firat:

Bence haberler bizimle dalga geciyor

14
0
yanıtYanıtla
Bunların olayı belli:

Cünup gezerler eve ayakkabı ile girerler, eskiden sokaklardan kanalizasyon akıtırlardı

11
3
yanıtYanıtla
CAN:

bütün bu grip virüsü ve salgınlarının sebebi bu adammış. . .

12
1
yanıtYanıtla
Kırlangıç:

Hepsi reyting bunların Biz de salak gibi merak ediyoz Halbuki kalkıp 2 rekat namaz kılsak Hem dünyamız hem ahiretimiz kurtulur

9
2
yanıtYanıtla
Eee:

Haber basligina fox yerine amerikan kanali niye yazmadin emmoglu

10
0
yanıtYanıtla
adsız:

belki bizim hoşafla kafayı bulanlar Fatih Portakalı sanarlar diye yazmadı

yanıt6
yanıt0
Santanız:

çünkü for türk kanalı değil o yüzden fox yazmış olabilirler mantık yürütebilirsen :)

yanıt0
yanıt0
SADANUR YILMAZ:

Bayoda yapmıyorum.

7
2
yanıtYanıtla
LAHANA FOX:

BU İNSANLARIN EN ÖNEMLİ TARAFI NECİS OLMA ÖZELLİĞİDİR

8
1
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title