Haberler

Eski eşinin çıplak görüntülerini ailesine gönderdi!

Güncelleme:

Kuzey Kıbrıs'ta, barışmayı reddeden eski eşinin çıplak fotoğraf ve görüntülerini ailesine gönderen adam gözaltına alındı.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin (KKTC) Girne ilçesinde, Batuhan Ç., barışma isteğini reddeden eski eşi A.Ö.'yü çıplak fotoğraf ve görüntülerini yayınlamakla tehdit ettiği iddiasıyla gözaltına alındı.

"ÇIPLAK FOTOĞRAFLARINI AİLENE VE HERKESE YAYARIM"

Olay, perşembe günü ilçenin Lapta bölgesinde meydana geldi. Batuhan Ç., boşandığı eşi A.Ö. ile barışmak istedi. A.Ö., isteğini reddedince Batuhan Ç., iddiaya göre eski eşinin çıplak fotoğraflarını ve görüntülerini çekti. Daha sonra sosyal medya üzerinden A.Ö. ile iletişim kuran Batuhan Ç., eski eşini tehdit edip, "Eğer KKTC'yi terk etmezsen elimdeki diğer çıplak fotoğrafları ve videoları ailene ve herkese yayarım" diyerek elindeki görüntüleri ve fotoğrafları gönderdi.

FOTOĞRAFLARI ESKİ EŞİNİN AİLESİNE GÖNDERDİ

Batuhan Ç., aynı görüntüleri A.Ö.'nün annesi ve kuzenine de gönderdi. Olayın ardından, A.Ö., polise gidip, şikayetçi oldu. Polis ekipleri, olayla ilgili çalışma başlattı.

GÖZALTINA ALINDI

Batuhan Ç., belirlenen adrese düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. 'Özel hayatın gizliliğini ihlal' suçlamasıyla gözaltına alınan Batuhan Ç., dün mahkemeye çıkarıldı. Mahkeme, soruşturmanın devam etmesi amacıyla Batuhan Ç.'nin 2 gün gözaltında kalmasına karar verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Kıbrıs Girne 3. Sayfa Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (23)

Gurbetci:

Kadının hicmi suçu yok bu tür video resim çekmek de niye insan eside olsa cinsel ilişkide bir mahrem denen bir olay vardır bence bu bayandan aynı bo.

27
41
yanıtYanıtla
ANLAMIYORUM:

Biz yapmaya utanıyoruz millet resim video çekiyor. . . eski eşler niye böyle yapıyor? lütfen eşinizi iyi seçin diyecem ama evlendikten sonra değişen de var. eski eş yeni eş veya etraf vs. kim olursa olsun mahremiyeti yayana ağır ceza verilsin.

27
3
yanıtYanıtla
OSMAN:

Allahtan muhafazakar ülkeyiz yoksa düşünemiyorum

16
7
yanıtYanıtla
hayri:

birincisi o bahsettiğin ne ise ondan değiliz. ikincisi zaten olay ülkemizde olmuyor

yanıt1
yanıt0
polat:

senin dünyadan haberin yok. . .

yanıt4
yanıt0
izleyici:

Kıbrısta rum gibi yaşanıyor. . . . Adı türk içki kumar. . . . .

yanıt3
yanıt0
@Darth _V12:

adam mısın lan sen şerefsiz erkeklerin yüz karası ALLAH belanı versin

23
0
yanıtYanıtla
Mehmet y:

Adam Mısın ulan

13
0
yanıtYanıtla
şerefsiz işte:

buna şerefsizlik denir

12
1
yanıtYanıtla
Cihad 23:

Buna namussuzluk denir. .

yanıt1
yanıt0
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title