Haberler

Ford Otosan Çalışanları İftarda Buluştu

Kocaeli'deki fabrika çalışanları, 5'incisi gerçekleştirilen iftar programında bir araya geldi.

Ford Otosan Kocaeli Fabrikası çalışanları, 5'incisi gerçekleştirilen, geleneksel ramazan eğlencelerinin de yer aldığı iftar programında buluştu.

Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün'ün fabrika alanındaki Gönül Parkı'nda ev sahipliği yaptığı etkinliğe, bin işçi ve aileleri katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan etkinlikte, çalışanlar arasında çeşitli yarışmalar yapıldı. İftarın ardından konuşan Yenigün, bu yıl geleneksel organizasyonunun 5'incisini gerçekleştirdiklerini hatırlatarak, ramazan etkinliklerine gelecek yıllarda da devam edeceklerini söyledi.

Yenigün,  Ford Otosan'ın kurulduğu günden bu yana büyümesini sürdüren, çalışanlarıyla Türkiye'ye katma değer sağlayan bir şirket olduğunu dile getirerek, "Bu manzarayı görünce başarımızın nerden  kaynaklandığını çok iyi anlıyoruz. Türkiye'nin en büyük ve  en çok ihracat yapan otomotiv şirketi olmamızı sağlayan, ailemiz. Dolayısıyla çalışanlarımız büyük bir emek vererek bu başarıyı oluşturdu. Sektördeki en büyük şirket olma sadece rakalamlarla olmuyor, Ford Otosan'ın çalışanlarının gücüyle oluyor" diye konuştu.

Kocaeli Vali Yardımcısı Şükrü Çakır ise Ford Otosan'ın, çalışanlarını ramazan ayının ruhuna uygun bir şekilde bir araya getirerek aralarındaki dayanışmayı arttırdığını vurgulayarak, firmanın başarılarının ve ülke ekonomisine katkılarının artarak devam etmesini diledi.

Etkinlik, sema gösterisi, Hacivat ve Karagöz, kanto ve geleneksel Türk tiyatrosundan gösterilerinin ardından sona erdi. - Ankara

Kaynak: AA / Ekonomi

Haydar Yenigün Ford Otosan Türkiye Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title