Haberler

Festival Kanlı Bitti! Fırtına Sahneyi Uçurdu, DJ İşinin Başında Can Verdi

Güncelleme:

Brezilya'da düzenlenen festivalde çıkan fırtınanın etkisiyle sahne çöktü. O esnada performans sergileyen DJ, sahnenin altında kalarak hayatını kaybetti. Olay anı seyirciler tarafından görüntülendi.

Brezilya'daki bir müzik festivalinde sahne çöktü. DJ hayatını kaybetti, üç kişi ise yaralandı. Olay, Pazar günü yerel saatle akşam 10'de meydana geldi.

YÜKSEKTEN DÜŞTÜ

Porto Alegre kenti yakınlarındaki Esteio'da düzenlenen Atmosphere Festival'de sahne alan Brezilyalı DJ, çıkan fırtınada sahnenin ve ona bağlı dekorun bir anda uçmasıyla yüksekten düştü. Kalleby Freitas isimli Dj 30 yaşındaydı. Başından yaralanan genç adam, hastanede yaşamını yitirdi.

5 BİN KİŞİ VARDI

Trajik olay sahneyi cep telefonu ile görüntüleyen bir seyirci tarafından kaydedildi. Kaza sırasında etkinlik alanında 5 bin civarında insanın olduğu belirtildi.

SORUŞTURMA AÇILDI

Yetkililer, festival organizatörleri Rave Atmosphere'in doğru izinlere sahip olduklarını ve tüm evraklarının usule uygun olarak düzenlendiğini söyledi. Ancak rüzgar, sağanak yağış ve fırtına ile ilgili uyarılara rağmen sahneyi kuran ve organizasyonu ertelemeyen firma hakkında soruşturma başlatıldı.


Kaynak: Haberler.com / Güncel

Porto Komik - İlginç Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

sihirbaz:

Ne güzel bir kafaya sahipsin sen ŞAHİN maşallah tiril tiril, o DJ ''de aynı sen gibi aynı şeyleri yaşıyordu hapta uçmuştu. Uçtu ve daha da gelmedi, Ölmüş adama geçmiş olsuna mi yoksa elin imansız adamına rahmet dilemenemi, sen git uç biraz bu arada yarın ismimi değişterecem. . . .

5
5
yanıtYanıtla
Omer:

Gavura rshmet mi okunur

3
3
yanıtYanıtla
GEZGİN:

odunu bol olsun. . .

0
0
yanıtYanıtla
CEMAL OKKA:

DİDİDİDİCEYYYYYYY KANTİKKK TİK TİK

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title