Haberler

Ferhat Tunçdemir Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde TKP MALATYA büyükşehir belediye başkan adayı Ferhat Tunçdemir oldu.

31 Mart seçimlerinde TKP MALATYA büyükşehir belediye başkan adayı Ferhat Tunçdemir oldu. TKP adayı Ferhat Tunçdemir, MALATYA büyükşehir belediye başkanlığı yarışında yüzde kaç oy aldı? MALATYA büyükşehir belediyesini hangi aday kazandı? 31 Mart yerel seçimlerine büyük bir özveriyle hazırlanan TKP MALATYA büyükşehir belediye başkan adayı Ferhat Tunçdemir ile ilgili seçim sonuçları ve MALATYA büyükşehir belediyesi aday yarışı bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Seçime AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti, Vatan Partisi, SP, TKP, BBP, DP, HDP, BTP ve DSP olmak üzere 12 parti katıldı. TKP MALATYA büyükşehir belediye başkan adayı Ferhat Tunçdemir oldu. Seçim sonuçlarının açıklanması ile birlikte MALATYA büyükşehir belediyesini kim kazandı? sorusu merak konusu oldu. MALATYA aday yarışı ve MALATYA seçim sonuçlarını merak ediyorsanız doğru adrestesiniz. İşte detaylar…

MALATYA Seçim Bilgileri

  • MALATYA büyükşehir belediyesi için toplam sandık sayısının 2.089 olduğu belirlendi.
  • MALATYA büyükşehir belediyesi için açılan sandık sayısının ise 2.089 olduğu da netleşen bilgiler arasında.
  • MALATYA büyükşehir belediyesi için katılım oranının ise % 82,67 ile kayıtlara geçtiği görülüyor
  • MALATYA büyükşehir toplam seçmen sayısının ise 562.216 olduğu belirlendi.
  • MALATYA büyükşehir belediyesi seçimi için oy kullanan toplam seçmen sayısının ise 464.774 adet olduğu da yine netlik kazanan bilgiler olarak karşımıza çıkıyor.

TKP MALATYA Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferhat Tunçdemir Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde TKP MALATYA büyükşehir belediye başkan adayı olarak gösterilen Ferhat Tunçdemir, MALATYA yarışında % 0,14 oranında aldığı oy ile 9'nci oldu. Ferhat Tunçdemir toplamda 626 adet oy sayısına ulaştı.

Ferhat Tunçdemir Kimdir?

Ferhat Tunçdemir, 31 Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimlerde TKP Malatya Belediye Başkan Adayı oldu.

TKP MALATYA büyükşehir belediyesi için yarışa giren diğer adayların da aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ferhat Tunçdemir Malatya Haberler

Bakmadan Geçme

Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title