Haberler

Fenomen Murat Övüç, 12 yıllık sevgilisini anlattı: Kapalıçarşı'nın imparatoru, yedi sülaleme yetecek parası var

Güncelleme:

Sosyal medya fenomeni Murat Övüç, Instagram'da konuk olduğu canlı yayında 12 yıldır bir sevgilisinin olduğunu ve onun parasının yedi sülalesine yeteceğini söyledi.

Çektiği videolarla kısa sürede ünlenen ve sahne almaya başlayan sosyal medya fenomeni Murat Övüç, Emre Kara'nın Instagram üzerinden yaptığı canlı yayına konuk oldu. Özel hayatından mal varlığına kadar çeşitli konularda konuşan Övüç, sevgilisi hakkında da samimi itiraflarda bulundu.

"SEVGİLİMİN PARASI YEDİ SÜLALEME YETER"

Bu zamana kadar sosyal medyada hiç linç yemediğinden bahseden fenomen, sevgilisi hakkında da ilk kez konuştu. 12 yıldır sevgilisinin olduğundan bahseden Murat Övüç, "12 yıl oldu. Kapalıçarşı'nın imparatoru. Pırlanta ondan soruluyor. Otursam, çalışmasam onun parası bana da yedi sülaleme de yeter. Ama ben çalışıyorum gece gündüz ve alnımın teriyle kazanıp kendi paramı harcıyorum. Bir kadının da bir erkeğin de üç sevgilisi olacak; bir paralı, bir belalı bir de sevdalı" dedi.

Murat Övüç, Instagram hesabından 14 Şubat'ta sevgilisinin kendisine güller içinde bir pırlanta gönderdiği anları paylaşarak "Aşkım ben de seni çok seviyorum" demişti.

Fenomen Murat Övüç, 12 yıllık sevgilisini anlattı: Kapaçarşı'nın imparatoru, yedi sülaleme yetecek parası var

"BÜTÜN SERVETİMİ OĞLUMA HARCIYORUM"

20 yaşındaki oğlundan bahseden fenomen, "Çok kazanıyorum yalan söylemeyeceğim. Bütün servetimi oğlum Burak Can'a harcıyorum. 20 yaşında aslanlar gibi. Koronavirüsü geçtikten sonra Amerika'ya dil eğitimine gidecek. Kız arkadaşıyla orada bir hayat kuracaklar" şeklinde konuştu.

"10 EVİM 10 ARABAM VAR"

Lüks yaşantısıyla her daim dikkat çeken Murat Övüç, mal varlığı hakkında da şunları söyledi: "Sadece oturduğum rezidansı kullanmıyorum. Göktürk ve Acarkent'te bir evim daha var. Bu ev bana çok uğurlu geldi. 4 yılda 10 tane ev aldım. Garajda 4 tane araba var. Allah herkese nasip etsin. Şu an çalışmasam ölene kadar yetecek param var. Ama para her şey değil. İnsan olmak lazım. Benim evde karnım tokken aç bir kardeşime, ilaçlarını alamayan yaşlı bir teyzemi görmeye dayanamıyorum. Gücümün yettiği kadar yardım edeceğim."

Fenomen Murat Övüç, 12 yıllık sevgilisini anlattı: Kapaçarşı'nın imparatoru, yedi sülaleme yetecek parası var

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Murat Övüç Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (120)

Hakan:

Öncelikle Bunları içimizde yaşatan bize yazıklar olsun. Daha sonrada yok herkesin kendi seçimi özgür irade kimse kimseye karışamaz savsatalarını cıkarıp bunları normalleştirenlerin Allah belasını versin

237
41
yanıtYanıtla
Co:

Normal kardeşim normal. Oğlun olur, oğlunun genleri oğlunun seçimlerine ve hayat tarzına etki eder. Anlarsın nasıl bir şey olduğunu.

yanıt12
yanıt22
Furkany:

Allaha inancım yok ama tek istediğim eğer allah var ise seninde oğullarından birisini böyle yaratır

yanıt10
yanıt60
burakk:

normal değil, eşcinsellik bir hastalıktır, ister sonradan olsun ister doğuştan, doğuştan bir hastalığın olsa veya sonradan olsa, çaresini aramıyor musun? bu da bir rahatsızlık normalleştirmek veya reklamını yapmak da şu ara çok revaçta, her dizi de her film de her haber de mutlaka var, çok yanlış yapılıyor.

yanıt45
yanıt20
Adil:

Lânetlemişler zumresi

yanıt51
yanıt7
Hülya39:

Niye bu kadar insanlarin özel hayatina karisiyorsunus, size ne oluyor?, Allahim bu ne ya ne kadar Hasta zihniyetli insan varmis icimizde, , Adam sizden birseymi istiyor, Birakin Herkes istedigi gibi hür yasasin, Sonra bize ne onun özel hayatindan, . .

yanıt18
yanıt55
ÖMER:

Bunları haber yapmak gelecek nesilleri bu tiplere özendirmketen başka bir işe yaramaz. Haber değerlik nesi, var anlamadım.

69
7
yanıtYanıtla
HAKAN:

Ömer kardeşim sana sonuna kadar katılıyorum. Lütfen haber yaparken dikkat edelim. Bizler İslam ahlakı üzere yetişen ve dünyayı dize getiren Fatih Sultan Muhammed Han''ın torunlarıyız. Çocuklar ayak izlerimizi takip eder. Ayak izlerimiz Fatihin, Ertuğrul Gazi nin, Kanuni nin, Abdülhamid in ayak izleri olursa geleceğimizden emin olabiliriz. Bu tür haberler bizim ile geleceğimizin arasına duvar örer. Unutmayalım ki geçmişini bilmeyen geleceğinden emin olamaz.

yanıt16
yanıt4
orhun:

haberi de parayla yaptıyor bunlar.

yanıt10
yanıt1
Neyin peşindesiniz:

Böyle insanları bu şekilde lanse ederek resmen reklamını yapıyosunuz

56
9
yanıtYanıtla
Tüm 120 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title