Haberler

Evin Önünde Oynarken Kaybolan 2 Yaşındaki Sami Yusuf, 24 Saat Sonra Ölü Bulundu!

Güncelleme:

Bitlis'te evinin önünde oynarken kaybolan 2 yaşındaki Sami Yusuf, 24 saat sonra evinin 4 kilometre yakınındaki ormanlıkta ölü bulundu.

Bitlis'in Ahlat ilçesi Yuvadamı köyünde, dün evin önünde oynarken kaybolan 2 yaşındaki Sami Yusuf Marangoz'un, bu sabah yaklaşık 4 kilometre uzaklıktaki ağaçlıkta cansız bedenine ulaşıldı.

EVİNİN ÖNÜNDE OYNAYAN 2 YAŞINDAKİ ÇOCUK KAYBOLDU

Ağrı'da Ramazan Bayramı'nın 1'inci günü ailesiyle ziyarete gittiği dedesinin köyünde kaybolan ve 18 gün sonra ölü bulunan Leyla Aydemir'in acı haberi, hafızalardaki tazeliğini korurken, bir acı haber de Bitlis'ten geldi.

Ahlat ilçe merkezine yaklaşık 12 kilometre uzaklıkta bulunan Yuvadamı köyünde yaşayan Marangoz ailesinin en küçük çocuğu Sami Yusuf Marangoz, dün saat 09.00 sıralarında evin önünde oynarken, ortadan kayboldu.

ARAMALAR BUGÜN SABAHA DEK SÜRDÜ

Sami Yusuf'un olmadığını fark eden aile fertleri, akrabaları ve köylüler arama çalışmalarına başladı. Sami Yusuf'un çevrede aranmasına rağmen bulunamaması üzerine yetkililere haber verildi. Jandarma ve AFAD ekipleri, Sami Yusuf için arama çalışması başlattı. Van'dan gelen AFAD ekiplerinin katılımıyla kadavra köpekleri de kullanılarak, yapılan aramalar, bugün sabah saatlerine kadar sürdü.

KÖYE 4 KM UZAKLIKTA ORMANLIKTA CESEDİ BULUNDU

AFAD, jandarma ve köylülerin aramaları sonucu, saat 08.00 sıralarında, köye yaklaşık 4 kilometre uzaklıkta bulunan ağaçlıkta, Sami Yusuf Marangoz'un cansız bedenine ulaşıldı.

OTOPSİ YAPILACAK

Marangoz ailesine acı haber verilirken, Sami Yusuf'un cenazesi, otopsi yapılmak üzere Ahlat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sami Yusuf Bitlis Ahlat 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (27)

Mebrure:

Anneler , hep suçlu anneler. ev işi mi önemli çocuk mu. iki yaşındaki çocuk yalnız mı bırakılır. Şu da bir gerçek ki kaybolan çocuk bulunur. kaçırılan bulunmaz.

77
5
yanıtYanıtla
Bende Anneyim:

Söyleyebileceğim sözüm kalmadi!! ALLAHIM INDIR GAZABINI ŞU MASUMLARIN CANINA KIYANLARA?? Sokaklara çikamaz olduk korkudan çocuk kalmadi gonul rahatliğiyla oynayabilecek Rabbim aci masumlara sabilere dursun artik bu cinayetler YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH!!

62
1
yanıtYanıtla
Samim:

Bir anda başlaması, basının duyarlılığı, düğmeye basıldığı izlenimini net veriyor. Pis kokular çok fazla. Allah sabırlar versin.

28
0
yanıtYanıtla
a:

kesinlikle. büyük bir algı operasyonu altında olabiliriz. IDM

yanıt1
yanıt0
DIKKAT:

Yahudi oyunu olabılır mayası bayramında çocuk kanını ekmeye katıyorkar

2
10
yanıtYanıtla
Anne:

Dayanamıyorum uyuyamıyorum kıyamet allahım sabır ver ailesine bize yaşamdan tiksindik bunlar Melek ya melek

11
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Çok üzüldüm

10
0
yanıtYanıtla
Anne:

Lütfen dayanamıyorum yemek yiyemiyoruz uyuyamıyorum kıyamet bunlar küçücük yavru bunlar Allah sabır gücü ver ailesine bizlere içim yanıyor

10
0
yanıtYanıtla
Yinemi:

Artık böyle haberler duymak istemiyorum noouyoruz lan. Yeter artık haaaa.

9
0
yanıtYanıtla
BATUHAN:

Bu gibi potansiyel tehlikeleri imha etmeyen devlet suçlu.

6
1
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title