Haberler

Evden Kaçan 2 Kız, Bileklerini Keserken Bulundu

Güncelleme:

Kayseri'de ailelerine intihar edeceklerini söyleyerek evden ayrılan genç kızlar, parkta bıçakla bileklerini keserken bulundu. Kendilerine müdahale eden sağlık ekiplerine "Gidin, bizim canımız yanmıyor" diyen kızlar, güçlükle ikna edilerek hastaneye götürüldü.

Kayseri'de ailelerine intihar edeceklerini söyleyerek evden ayrılan B.Ö. (21) ve C.D. (25), parkta bıçakla bileklerini keserken bulundu. Kendilerine müdahale eden sağlık ekiplerine "Gidin, bizim canımız yanmıyor" diyen kızlar, ikna çabalarının ardından hastaneye kaldırıldı.

Melikgazi ilçesi Battalgazi Mahallesi Otlu Sokak'ta oturan B.Ö. ve C.D., dün sabah bilinmeyen nedenle aileleriyle tartıştıktan sonra intihar edeceklerini söyleyerek evden ayrıldı.

POLİSLER SAĞLIK EKİPLERİNE HABER VERDİ

Ailelerin haber vermesi üzerine polis, B.Ö. ve C.D.'yi bulmak için çalışma başlattı. Dün akşam saatlerinde Kocasinan ilçesi Serçeönü Mahallesi'nde bulunan Barış Manço Parkı'nda 2 genç kızı bileklerini keserek kendilerine zarar verdiğini görenler, polis ve 112 Acil Servis'e haber verdi.

"BİZİM CANIMIZ YANMIYOR"

Gelen sağlık görevlileri, bıçakla bileklerini kesen kızlara müdahale etmek istedi. Ancak B.Ö. ve C.D, "Gidin, bizim canımız yanmıyor" diyerek önce buna izin vermedi. B.Ö. ve C.D., daha sonra polis ve sağlık ekipleri tarafından güçlükle ikna edilerek ambulansla Kayseri Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kayseri 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (41)

Adınızı YazınNAPICAN:

ANASINA BABASINA YAZIK . . . SIGARANIN PAKETINI 50 TL YAPSINLAR BENCE. . SIGARAYLA BASLIYO CUNKU . . . OKULUN KARSINDA İŞ YERIM GELINDE BI BAKIN KIZLARA COCUKLARA . . APARTMAN GIRISLERINDE SIGARA PARTISI YAPIYORLAR. . BENCE COCUKLARIN ELINE NAKITE CEVIREMICEKLERI . YEMEK KARTI GIBI BISEY VERILMESI LAZIM

12
1
yanıtYanıtla
emre54:

herşey 90 lı yıllardan sonra hayatımıza gıren o televole programları ıle basladı gunumuze kadar geldı ve ne oldugu bellı olmayan herkesın zengın iş adamı ıs kadını holdıng sahıbı vıllarda yasıyan eslerını aldatan bırbırlerını oldururen manyakların dızılerı ıle de turk aıle yapısını yıkması ıle bu hallere geldık

12
0
yanıtYanıtla
Gizem:

Rabbim ıslah eylesin inşallah. . .

11
0
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

17 yılda geldigimiz noktaya bakın,ateist bir nesil gümbür gümbür geliyor demiştim,haklı çıktığım İçin üzgünüm,iktidar başarısızlıgını kabul edip çekip gitmelidir.

6
3
yanıtYanıtla
ADINIZI YAZIN:

dinden imandan yoksun olanların hali. .

7
1
yanıtYanıtla
Mia:

Allah kahretsin sizin gibi evlatları bende ergen çocuklar sanıp okudum haberi.yaşlara bak essek kadar insanlar ya çok değil biraz akıl üstesinden gelir herseyin deneyin derim ben...

6
1
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

Gençliğin durumu içler acısı! Aileler çocuklarına hoşgörülü, arkadaş gibi yaklaşmalı. Sorunlarını konuşabilmeli. Arkadaş çevresine de dikkat etmeli. İnternet ortamı dikkat edilmez se tam bir facia

6
1
yanıtYanıtla
DERİN GÖLGE:

tırt gençlik aklı bir karış havada geleceğimiz den çok endişeliyim

6
1
yanıtYanıtla
SOLARİS4234:

AİLE HATASI HEPSİ MANEVİYATSIZ İÇİ BOŞ ÖZENTİ SALAK BİR NESİLDEN NE BEKLERSİN

6
1
yanıtYanıtla
AMİN:

BÜYÜK LOKMA YİYİP BÜYÜK KONUŞULMAMASI LAZIM KARDEŞŞŞ

yanıt4
yanıt0
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title