Haberler

Esra Erol, Yeni Yıl Geleneğini Bozmadı

Güncelleme:

2019 yılını birçok ünlü isim evinde kutlama yaparak geçirirken, ünlü sunucu Esra Erol her sene olduğu gibi yeni yılı Eyüp Sultan Camii'nde karşılayarak yeni yıl geleneğini bozmadı.

2019 yılını birçok ünlü isim evlerinde kutlayarak geçirirken, sunucu Esra Erol her sene olduğu gibi yeni yılı Eyüp Sultan Camii'nde karşıladı.

"YENİ YIL GELENEĞİ"

2018'in son günlerinde ünlü isimler yeni yıl dileklerini sosyal medya hesaplarından paylaştı. Birçok isim, dışarıda eğlenme yerine evinde ailesiyle olmayı tercih ederken, çektirdikleri fotoğrafları paylaşarak, takipçilerinin de yeni yılını kutladı. Esra Erol da her yıl olduğu gibi Eyüp Sultan Camii'ne gitti. Sunucu, annesi Necla ve kardeşi Eda'yla yeni yılın ilk saniyelerinde, dua etti. Cami önünden selfie yaptığı kareyi paylaşan Erol, ''Yeni yıl geleneği. Mutlu yıllar'' notunu düştü.

Esra Erol Yeni Yıl Geleneğini Bozmadı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Eyüp Sultan Camii Sosyal Medya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki!
500

Yorumlar (54)

co hart:

gösteriş hepsi tipe bak ya sabah sabah içim kalktı

15
11
yanıtYanıtla
mehmet:

gösteriş ise, sen de yap be bilader. laf atma.

yanıt2
yanıt3
RIDVAN:

esra erolu oldum olası sevmem çok yapmacık birisi

19
5
yanıtYanıtla
....:

Reklam kokuyor

15
7
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Ya be kardeşim bu hanım kardeşimiz kiliseye gitse idi bu kadar aleyhinde yazmazdınız.ayıp . bardağı biraz dolu tarafından görelim.tebrikler Esra hanım bu hareketiniz çok önemli ....

15
5
yanıtYanıtla
CEYHUN:

bu kadının triplerine ayar oluyorum

19
0
yanıtYanıtla
Mıstık:

Dinimize Göre:Kadının Yeri,,Kocasının Yanıbaşıdır,,,Esra hanım ne arayorsun hergün 85 MİLYON’un karşısında ..bu yaptıgın haramdır ve günahtır.

7
9
yanıtYanıtla
AKP’li:

AYNEN KATILIYORUM MISTIK.

yanıt3
yanıt1
adsız:

bu nasıl mantık kadınlarımız çalışmayacak mı boşuna mı okuyorlar

yanıt1
yanıt3
cengiz:

ver Mehteri ver gazı yiyen yiyor zaten ama ben almıyım şekerim yükseliyor

14
1
yanıtYanıtla
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title