Haberler

Esra Erol'da Cinci Hoca Dehşeti İzleyicilerin Kanını Dondurdu!

Güncelleme:

Cinlerle konuştuğunu söyleyerek insanları kandıran Feyzullah Koç'un bir dönem yanında çalışan muhasebecisi Fatih Poyraz, Esra Erol'a katılarak eşinin beyninin yıkandığını iddia etti. Poyraz, "3 harflilerle konuştuğunu iddia eden Feyzullah Koç, eşim Eda'yı ve 3 yaşındaki kızımı evinde alıkoydu." dedi.

Bir dönem televizyon ekranlarına dahi çıkan ve üç harflilerle konuştuğunu iddia eden şarlatan Feyzullah Koç, bir yuvayı yıktı. Esra Erol'a geçtiğimiz bölüm programa katılan muhasebeci Fatih Poyraz, eşi Eda Poyraz'ın bu kişi tarafından beyninin yıkandığını iddia etti. Ardından canlı yayına katılan Eda Poyraz, şaşırtan açıklamalarda bulundu.

Esra Erol'da Cinci Hoca Dehşeti İzleyicilerin Kanını Dondurdu!

"EVİNDE ALIKOYDU"

"3 harflilerle konuştuğunu iddia eden Feyzullah Koç, eşim Eda'yı ve 3 yaşındaki kızımı evinde alıkoydu!" diyen Fatih Poyraz, fal ve astroloji adı altında bir ofis açmalarında, Feyzullah Koç'a muhasebe konusunda yardım ettiğini belirterek, bir süre sonra eşinin beyninin yıkandığını iddia etti. Fatih Bey, 19 Şubat'ta evini terk eden eşi Eda Poyraz ve kızını aradığını ifade etti. Öte yandan, Feyzullah Koç'un bir televizyon programında, canlı yayında "Tüyler ürperten üç harfliler konuşuyor, Türk televizyon tarihinde bir ilk" başlığı altında üç harflilerle konuştuğu görüntüler Esra Erol'da programında yayınlandı.

Esra Erol'da Cinci Hoca Dehşeti İzleyicilerin Kanını Dondurdu!

"ÇOCUKLARIMI ÖLDÜRMEKLE TEHDİT ETTİ"

Fatih Poyraz'ın eşi Eda Poyraz, canlı yayında telefonla bağlandı ve beynini kimsenin yıkamadığını söyleyerek bomba iddialarda bulundu. Fatih Poyraz'ın, suratına kafa atarak kendisini darp ettiğini söyleyen Eda Poyraz, "Beni bıçakla tehdit etti, çocuklarımı öldürmekle tehdit etti" diyerek, aralarında uzaklaştırma kararı aldıklarını ifade etti. Eda Poyraz, beyninin yıkandığını ve eşiyle yaşanan sorunlara Feyzullah Koç'un neden olduğu iddialarına "Eşim de o adamı yıllardır tanıyor" şeklinde yanıt vererek şu ifadelerde bulundu: "Asla, kesinlikle yalan, Feyzullah Koç'un açtıkları ofis vergi levhalı bir ofistir. Eşim de o adamı yıllardır tanıyor. Kendisi beni onlarla görüştürmek istiyordu."

Esra Erol'da Cinci Hoca Dehşeti İzleyicilerin Kanını Dondurdu!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Feyzullah Koç Esra Erol Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (50)

BİR ZAMANLAR KOZAN:

Bu ülkeye hangi gıda dokunuyor acaba araştirmak lazim yoksa atalarimiz böyle gerizekali degillerdi

25
0
yanıtYanıtla
bilim galip gelecek:

o gıdanın adı din

yanıt4
yanıt14
ASLI:

BUNUN GİBİ UYDURUK HACI HOCALARIN VE ONLARA İNANANLARIN YÜZÜNDEN BEN DİNDEN VAZGEÇTİM ZATEN.

4
7
yanıtYanıtla
DEEP WEB VS DARK WEB:

Az bilim insanı ateist yapar ama derinlemesine bilim yapmak Allah a inanmanı sağlar. (FRANCİS BACON)

yanıt1
yanıt1
Bigünah:

Aslı ben İslam a inanıyorum deyip , yalan söylüyorsam, gıybet yapıyorsam sen bana bakma. Senin inanma gereken Kuran ı Kerim. İşte herkesin dine bakış açısı bu. Başka Müslümanım diyenler üzerinden dine bakıyorlar. Ben günahkarım, ben kulum, benden feyz alma Kuran a bak.

yanıt1
yanıt0
...................:

AFERİN HALT ETTİN. O YÜZDEN MALSIN YA.

yanıt1
yanıt1
Barış tun:

Olsun sen yine hak yoldan ayrılma bu dinde gerçek hak yolundan gidenlerden var iyi araştırmak lazim

yanıt3
yanıt0
ahmet:

Düşünki cebinde paranla avm ye girdin. içerisi saçma sapan mağazalar ile dolu. Hiç dermisin ki madem bu paranın karşılığı böyle değersiz şeylerle dolu atayım bu parayı çöpe, bilirsinki o parayı hakedecek değerli birşeyler var illaki dışarıda. Şimdi bu sapkın insanlar yüzünden sen inancından vazgeçiyosun ama bilki ölüm sana geldiğinde yanında götürebileceğin tek değerli şey inancın. Böyle sapkınlıklara karşı islamı savunmamız gerekirken nasıda kolay vazgeçiyoruz en değerli varlığımızdan.

yanıt5
yanıt1
BEZDIK:

Bir gitmediniz devlet kapatiyor yine geliyorsunuz

8
3
yanıtYanıtla
SÜMBÜLÜ:

Kur''an-ı Kerimde cin yok mu? Hz. Süleyman da cinlere hükmetmedi mi? Belkısın tahtını cinler getirmedi mi? Kur''an yazıyor. CIA bile kafir cinleri kullanıyor. Einstein atomu cinler sayesinde buldu. O halde viz de karılarımızı Cinci Hocalara gönderelim ki göbeklerine yazı yazıp tecavüz edebilsinler. CAHİL İSLAM budur. Peygamber Efendimizin İslamı ise başkadır. Siz bugün Başka bir İslam yaşıyorsunuz. O da İslam değil. EMEVİ İSLAMI İSLAM DEĞİLDİR:

7
3
yanıtYanıtla
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title